Autoverhuur
Republiek MoldaviŽ
Inklappen
Republiek MoldaviŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in Republiek MoldaviŽ - huurauto online boeken

In een huurauto van Sixt kunt u MoldaviŽ en al zijn bezienswaardigheden op de meest comfortabele manier leren kennen. Kiest u voor autoverhuur via ons, dan beloven wij u veel keuze, goed onderhouden auto's en scherpe tarieven.

Een auto huren in MoldaviŽ bij Sixt

Zoekt u een betrouwbare partner om goedkoop een auto te huren in Republiek Moldavie? Sixt autoverhuur biedt u graag zijn diensten aan. Wij bieden u verschillende voertuigcategorieŽn als busjes, SUV's en cabrioletten en bij ons is geen enkele huurauto ouder dan een half jaar. U kunt uw auto eenvoudig online reserveren voordat u naar MoldaviŽ vertrekt. Hoewel wij een specifiek merk en type niet kunnen garanderen, bieden wij u altijd een auto van vergelijkbare klasse, uit dezelfde categorie. En extra opties als een kinderzitje of winterbanden? Ook die boekt u gemakkelijk online.

Autoverhuur in Republiek Moldavie - wat moet u weten?

In MoldaviŽ houdt het verkeer rechts aan. De meeste verkeersregels komen overeen met die uit Nederland en BelgiŽ. Wat wel handig is om te weten is het volgende: bij een kruising mag u bij rood licht rechtsaf slaan, als er naast het verkeerslicht een zwart bord met groene pijl naar rechts geplaatst is. Verkeer dat groen licht heeft, moet u wel voorrang verlenen. Dimlicht is verplicht in de periode van november tot april.Het wegennet in MoldaviŽ is nog niet erg goed onderhouden en bestaat voornamelijk uit tweebaanswegen. U kunt regelmatig langzaam rijdend landbouwverkeer tegenkomen. Rijden in de avonduren buiten de stedelijke gebieden wordt afgeraden. Als u brandstof nodig heeft, houdt u er dan rekening mee dat buiten de steden contant afrekenen het meest gebruikelijk is.

Bezienswaardigheden in MoldaviŽ

Met uw goedkope huurauto in Republiek Moldavie bezoekt u bezienswaardigheden in de steden en het binnenland op de meest efficiŽnte manier. De hoofdstad Chisinau heeft een aantal interessante musea, waar u kennis kunt maken met de recente communistische geschiedenis. De kathedraal Nasterea Domnului is een bezoek meer dan waard, net zoals het klooster St Theodor Tiron. In de binnenlanden zijn de rotskloosters van Tipova, 100 km van de hoofdstad verwijderd, een toeristische trekpleister. Vanuit Tipova maakt u ook de mooiste wandelingen door een nog ongerept natuurgebied, dat met zijn watervallen adembenemend is. Komt u met uw huurauto in Republiek Moldavie in de buurt van Tiraspol, gaat u dan zeker naar het Tank Monument, dat herinnert aan de veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog.

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice