Autoverhuur
Vila do Porto
Inklappen
Portugal // Vila do Porto
Gegevens wijzigen

Auto huren Vila do Porto – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Azoren Santa Maria Luchthaven
  Aeroporto Santa Maria
  9580-908 Vila do Porto

  Ma. - Zo.07:00 - 21:00
  Op deze locatie huren

 • Azoren Santa Maria Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Aeroporto Santa Maria
  9580-908 Vila do Porto

  Ma. - Zo.07:00 - 21:00

  24u ophalen

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens

Een auto huren en genieten van het eiland Santa Maria

Ook op het eiland Santa Maria kunt u een fonkelnieuwe auto huren bij Sixt autoverhuur. Zodra u geland bent op de luchthaven (SMA), komt onze verhuurbalie in zicht. Autoverhuur Vila Do Porto is elke dag van de week geopend en u kunt uw huurauto hier 24 uur per dag ophalen en inleveren.

Deskundige medewerkers helpen u op weg

Op dit prachtige eiland binnen de Portugese Azoren, wilt u zich natuurlijk goed kunnen verplaatsen. Een luxe auto of stationwagen uit onze goedkope autoverhuur helpt u hierbij.Direct na aankomst zoeken onze medewerkers met u het handigste automodel uit. Ook de extra opties, all-risk verzekering en borg worden haarfijn aan u uitgelegd. Bij een auto huren in Vila Do Porto wordt altijd voor u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt. U krijgt dus gegarandeerd het voordeligste huurarrangement.Natuurlijk is het fijn als meer personen de auto kunnen besturen. In de huurovereenkomst kunt u daarom moeiteloos een extra bestuurder opnemen. Ook aan kinderen is gedacht; de auto's van autoverhuur Vila Do Porto kunnen allemaal met een kinderzitje worden uitgerust.Heeft u graag de zaken van tevoren geregeld, belt u dan gerust vanuit huis naar ons reserveringsnummer. Ook het maken van een reservering via deze website is trouwens heel eenvoudig. In beide gevallen is het ophalen van de autosleutels bij aankomst op de luchthaven nog slechts een formaliteit.

Het hele eiland verkennen

Vila do Porto vormt de hoofdgemeente van het eiland Santa Maria. Op dit eiland wordt u verwend door een prachtige natuur en een heerlijk klimaat. De groene bergen rijzen aan de kust.Wanneer u zich onbevangen over het eiland wilt verplaatsen, is het handig om direct bij aankomst een auto te huren in Vila Do Porto. Verschillende wegen doorkruisen het eiland. U kunt dus heel eenvoudig de gezellige stadjes met een bezoek vereren. En stopt u met uw auto op een aangename plek langs de kust, dan wandelt u zo het heerlijke zeewater in!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice