Velas

Auto huren Velas – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op de Azoren kunt u een auto huren in Velas bij de klantvriendelijke autoverhuur van Sixt. Wij behoren met 2000 vestigingen wereldwijd al jarenlang tot de top van de internationale autoverhuurbedrijven, en daar zijn wij trots op! Wij stellen onze expertise graag in dienst van uw gemak en voordeel door eersteklas auto's te verhuren voor spotgoedkope prijzen. Wij laten u dit graag zien aan de hand van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's die wij in onze goedkope autoverhuur voor u kunnen maken. Zo kunt u op aangename wijze kennis nemen van onze optimale service en uitstekende dienstverlening!

ALLE SIXT LOCATIES

Bij de autoverhuur in Velas bent u goedkoop uit!

Onze autoverhuur in Velas werkt snel, doeltreffend en gemakkelijk. Wij hanteren eenvoudige voorwaarden zodat u snel en zonder zorgen met een geschikte huurauto op stap kunt gaan. U kunt er op uw gemak alles over lezen op onze website waar u online ook een van onze fantastische auto's al voor u kunt laten reserveren. Een auto huren kan ook telefonisch, bij uw reisbureau, via onze mobiele app of natuurlijk persoonlijk op onze vestigingen bij Velas. Meer informatie en de openingstijden vindt u eenvoudig terug op de website.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren kan ook in Velas snel en voordelig!

Een auto huren kan ook in Velas snel en voordelig!

Wij stellen alles in het werk om u snel en voordelig te helpen aan goed functionerend en comfortabel tijdelijk vervoer waaraan u veel dagen onbekommerd plezier kunt beleven. Onze ervaren en hulpvaardige medewerkers helpen u graag aan een mooie personenauto in verschillende uitvoeringen en klassen, een aantrekkelijke cabrio, sportauto of SUV. Zo bent u binnen no time onderweg in een werkelijk schitterende omgeving waar het aangename klimaat en het adembenemende natuurschoon u tegemoet komen. Door een auto te huren van de autoverhuur in Velas ontdekt u een erg mooi stuk van de Azoren met een geschiedenis die honderden jaren terug gaat in de tijd.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties