Santa Cruz

Auto huren Santa Cruz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Optimale service bij de autoverhuur in Santa Cruz!

Bij Sixt autoverhuur kunt u op het prachtige Portugese eiland Madeira een uitstekende huurauto bespreken voor uw vakantie of zakenreis. Bij ons kunt u rekenen op optimale service. In ons aanbod van onze goedkope autoverhuur vindt u altijd een auto die geschikt is voor uw persoonlijke situatie en uw budget. Wij kunnen u via een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's laten zien dat wij ook daadwerkelijk zeer scherpe prijzen hanteren bij de verhuur van al onze huurauto's. Een goedkope auto huren in Santa Cruz is bij ons in een handomdraai geregeld!

Bekijk meer Bekijk minder
Veilig zonder zorgen op weg vanaf de autoverhuur in Santa Cruz!

Veilig zonder zorgen op weg vanaf de autoverhuur in Santa Cruz!

Met wereldwijd 2000 vestigingen zijn wij één van de grootste autoverhuurders. Wij stellen onze jarenlange ervaring graag in dienst van uw wensen en eisen op het gebied van veilig functioneel vervoer. Alle auto's uit ons gevarieerde aanbod worden zeer regelmatig onderhouden en zijn nooit meer dan een half jaar oud. Zo reist u bij ons altijd met betrouwbaar representatief vervoer. U kunt via onze website direct een auto huren in Santa Cruz voor een door u zelf te bepalen periode. Ook is het mogelijk om een auto te huren via uw reisorganisator, de telefoon, onze zeer handige mobiele app of natuurlijk direct bij onze vestiging in Santa Cruz die u vindt bij de luchthaven Aeroporto Funchal, 9100-105 Santa Cruz waar wij 7 dagen per week geopend zijn van 07:00 tot 01:00 uur.

Altijd succes bij de autoverhuur in Santa Cruz!

Altijd succes bij de autoverhuur in Santa Cruz!

Naar welk type auto uw voorkeur ook uitgaat, u kunt bij ons te allen tijde een auto huren die aansluit bij datgene wat u zoekt. Of u nu een handige kleine stadsauto nodig heeft, een luxe directieauto of een robuuste 4x4; wij kunnen u altijd van dienst zijn bij een auto huren in Santa Cruz waardoor u op comfortabele wijze kunt genieten van de prachtige omgeving en het heerlijke klimaat, de leuke pittoreske dorpjes, de wilde kanaries en de vermaarde Madeira-wijn. Ook een bezoek aan de oude vuurtoren op Ilhéu do Farol is absoluut de moeite waard!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties