Autoverhuur
Santa Cruz das Flores
Inklappen
Portugal // Santa Cruz das Flores
Gegevens wijzigen

Auto huren Santa Cruz das Flores – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Azoren Flores Luchthaven
  Aeroporto das Flores
  9970-320 Santa Cruz das Flores

  Ma. - Zo.08:00 - 19:00
  Feestdag08:00 - 19:00
  Op deze locatie huren

 • Azoren Flores Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Aeroporto das Flores
  9970-320 Santa Cruz das Flores

  Ma. - Zo.08:00 - 19:00
  Feestdag08:00 - 19:00

  24u ophalen

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Een auto huren in Santa Cruz Das Flores: vrijheid en gemak

Santa Cruz Das Flores bereikt u via het Aeroporto das Flores (FLW). Met één start- en langdingsbaan is het vliegveld erg kenmerkend voor het eiland: gemoedelijk en kleinschalig. Op deze luchthaven hebben wij de balie van onze goedkope autoverhuur gevestigd. Ideaal voor wie gesteld is op vrijheid en graag direct vanuit het vliegveld zijn eigen gang wil gaan. Als u reserveert zetten de medewerkers van onze autoverhuur de auto zelfs vast klaar en kunt u direct genieten van uw vakantie.

Het gemak van een auto huren in Santa Cruz Das Flores

Dagelijks doen onze medewerkers een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zij vergelijken de prijzen met die van de concurrentie en zorgen ervoor dat Sixt in alle klassen de goedkoopste is. Zo weet u ook bij onze autoverhuur Santa Cruz Das Flores dat u huurt bij de goedkoopste verhuurder van de Azoren. Bovendien garanderen wij dat uw huurauto nooit ouder is dan een half jaar. Dat betekent dat u altijd dat prettige gevoel heeft van rijden in een nieuwe auto. Desgewenst kunt u uw eigen risico verlagen of een all-risk verzekering afsluiten. Ook deze bieden wij aan voor scherpen tarieven. Kort samengevat: een auto huren bij ons betekent de beste huurauto voor de beste prijs.

De schitterende natuur van Flores

Flores vormt de uiterste westpunt van Europa. Nergens is de doorsnee van het eiland langer dan 17 kilometer. Flores heeft de ideale afmetingen om per auto te ontdekken. De medewerkers van de autoverhuur Santa Cruz Das Flores wijzen u graag de weg en kunnen u tips geven over de mooiste plekjes van Flores. Het eiland heeft een ruige, onbedorven natuur en is zeer populair bij natuur- en wandelliefhebbers. De diverse gesteenten geven de natuur iets mystieks en maken het landschap zeer afwisselend. Het stadje Santa Cruz Das Flores is meer dan een bezoek waard. Geniet van het relaxte eilandleven en bezoek de kerkjes en de karakteristieke vuurtoren. Een auto huren geeft u alle vrijheid om iedere uithoek te ontdekken!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice