Autoverhuur
Ponta Delgada
Inklappen
Portugal // Ponta Delgada
Gegevens wijzigen

Auto huren Ponta Delgada – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Azoren Ponta Delgada Airport
  Aeroporto Internacional
  9500-749 Ponta Delgada

  Ma. - Zo.06:00 - 24:00
  Feestdag06:00 - 24:00
  Op deze locatie huren

 • Azoren Ponta Delgada Airport

  Sixt Autoverhuur
  Aeroporto Internacional
  9500-749 Ponta Delgada

  Ma. - Zo.06:00 - 24:00
  Feestdag06:00 - 24:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Een auto huren op Ponta Delgada: genieten van uw vakantie

Een auto huren in Ponta Delgada is het ideale begin van een geslaagde vakantie. Wie ervoor kiest bij ons een auto te huren, weet zeker dat hij weinig tijd kwijt is aan papieren invullen. Wij doen er alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken; u bent immers op vakantie. Bij alle vestigingen van onze goedkope autoverhuur is het mogelijk de huurauto vooraf te reserveren. Zo weet u niet alleen zeker dat u in het model van uw keuze kunt rijden, wij zetten de auto ook vast voor u klaar. Dit betekent dat u direct na aankomst in uw auto kunt stappen. Dat is een goed begin van uw vakantie!

Het gemak van een auto huren in Ponta Delgada

Elke dag weer voeren trouwe medewerkers een prijsvergelijking voor goedkope huurauto'S uit. De prijzen en het aanbod van de concurrentie worden scherp in de gaten gehouden. Het beleid van Sixt is erop gericht altijd de goedkoopste aanbieder te zijn. Dit betekent dat onze autoverhuur Ponta Delgada de goedkoopste verhuurder op de Azoren is. Daarbij streven wij ernaar de beste service te leveren. Een auto van onze autoverhuur is nooit ouder dan een half jaar. Bij al onze vestigingen is er een ruim aanbod van modellen en het is standaard mogelijk een kinderzitje of navigatiesysteem bij te boeken. Ook op het gebied van verzekeringen, hebben wij een duidelijk en voordelig aanbod. Zo huurt u altijd een auto naar uw wensen.

Genieten van de natuur op het groene eiland

Sao Miguel heeft als bijnaam 'het groene eiland'. Wie het eiland heeft bezocht, zal begrijpen waarom. De natuur is overweldigend en bijzonder afwisselend op een relatief klein oppervlak. Er zijn warmtebronnen, er is een botanische tuin, er worden passievruchten verbouwd en er zijn een aantal schitterende meren in vulkaankraters. Onze goedkope autoverhuur in Ponta Delgada vormt een geschikt startpunt om dit te ontdekken. Met een lengte van ruim 60 kilometer heeft het eiland de ideale afmetingen om in een vakantie met een huurauto te verkennen!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice