Horta

Auto huren Horta – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Tijdens uw verblijf op de Azoren kunt u bij ons een perfecte auto huren in Horta voor een of meerdere dagen tot zelfs enkele weken aan toe. U vindt in ons aanbod een ruim assortiment waarin ook voor u beslist de juiste huurauto te vinden is. En dat zeker ook voor een opvallend lage prijs. Wij kunnen u via een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's laten zien dat onze goedkope autoverhuur ook daadwerkelijk zeer betaalbare prijzen kent die het nog aantrekkelijker maken om bij ons uw auto te huren!

ALLE SIXT LOCATIES

Altijd tevreden bij de autoverhuur in Horta!

Het blijft voor ons altijd een uitdaging om met onze autoverhuur iedereen tevreden te stellen. Wanner u bij ons komt zult u merken dat onze dienstverlening en service van grote kwaliteit zijn. Onze medewerkers verstaan hun vak en helpen u graag snel op weg met tijdelijk vervoer dat uw verwachtingen overtreft. Op de website kunt u alles lezen over onze mogelijkheden en duidelijke voorwaarden. U kunt online ook ons aanbod zien en zelfs direct een auto huren in Horta die u op een door u gewenst moment kunt ophalen bij onze vestiging Azoren Faial Horta aan de Rua Angustias nº 70 r/c, 9900-039 Horta, waar wij geopend zijn van maandag tot en met zondag van 08:00 tot 19:00 uur. Wij hebben fraaie personenauto's en praktische stationwagens in diverse klassen voor u klaarstaan.

Bekijk meer Bekijk minder
Vanaf de autoverhuur in Horta de Azoren verkennen!

Vanaf de autoverhuur in Horta de Azoren verkennen!

Wanneer u heeft besloten om bij ons een auto te huren in Horta weet u zeker dat u op aangename ontspannen wijze de Azoren kunt gaan bewonderen waar de sfeer van de walvisvaart uit het verleden nog overal langs de kust terug te vinden is. Vanuit uw auto kunt u prachtige uitstapjes maken en bijvoorbeeld de beroemde haven van Horta bezoeken waar het nog steeds traditie is dat de bemanningsleden van de aangemeerde jachten een muurschildering maken op de havenmuur. Natuurlijk kunt u ook overal onderweg genieten van het aangename klimaat en de typisch Portugese keuken in diverse leuke horecagelegenheden!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties