Azoren

Auto huren Azoren – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek de prachtige eilandengroep Azoren

Na aankomst op één van de negen eilanden op de mooie eilandengroep Azoren wilt u een auto huren om het eiland te ontdekken. Bij Sixt kunt u een auto huren op de luchthavens van de eilanden en in een aantal grotere plaatsen. Bij onze autoverhuur in Azoren kunt u van maandag tot en met zondag terecht. Een aantal vestigingen zijn zelfs op feestdagen geopend. U kunt met het vliegtuig van eiland naar eiland reizen en op de luchthavens uw huurauto ophalen en terugbrengen.

Bekijk meer Bekijk minder
Snel en gemakkelijk een auto huren in Azoren

Snel en gemakkelijk een auto huren in Azoren

Een auto huren in Azoren regelt u gemakkelijk via onze app, die u kunt downloaden op uw mobiele telefoon. U kunt ook via het internet reserveren of telefonisch door te bellen naar 023-56 986 56. Heeft u geen zin om alles zelf te regelen? Dan kunt u een bezoek brengen aan een van onze vestigingen, waar onze medewerkers u graag helpen, of binnenlopen bij een reisbureau. Bij het huren van een auto maken wij gebruik van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Om die reden staan wij bekend als goedkope autoverhuur.

Alle voordelen van onze service op een rij

Alle voordelen van onze service op een rij

Bij onze autoverhuur in Azoren krijgt u auto's mee die niet ouder zijn dan een half jaar. Ze kunnen op uw verzoek worden uitgerust met een kinderzitje en een navigatiesysteem. Aan de huurovereenkomst bij onze autoverhuur kunt u een aantal extra's toevoegen. Zo kunt u een all-risk verzekering afsluiten en een extra bestuurder aanwijzen. Wel zo makkelijk als u op diverse eilanden meerdere kilometers gaat afleggen. Alle negen eilanden zijn van vulkanische oorsprong. De hoogste vulkaan Pico kunt u bezoeken op het gelijknamige eiland Pico en is wel 2351 meter hoog. De grootste stad van de eilandengroep is Ponta Delgada en bevindt zich op het eiland São Miguel. In de stad kunt u een aantal bezienswaardigheden bezoeken, waaronder het fort van Sao Bras en de boulevard. Daar kunt u genieten van een uitzicht op de pier, de overkomende vliegtuigen en de vulkaan Do Fogo.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties