Peru

Auto huren in Peru - huurauto online boeken

Als u besluit een auto te huren in Peru, dan doet u dit uiteraard het best via SIXT. Onze autoverhuur heeft ruim een eeuw aan ervaring achter zich gelaten en kan u inmiddels vanuit ruim vierduizend locaties wereldwijd uitstekend van dienst zijn met een huurauto naar wens. Ook in Peru kunt u goed bij ons terecht, bij twee vestigingen in Lima, waarvan één direct bij het vliegveld. Op deze locatie kunnen wij u diverse personenauto's te huur aanbieden, als onder meer Suzuki, Chevrolet, Kia, Toyota en Hyundai. Wanneer u met een groter gezelschap reist, dan kunt u bij ons ook een ruime personenbus huren voor uw tijd in Peru. Natuurlijk kunt u ook enkel voor een dag een auto huren, bijvoorbeeld als u een enkele dag reserveert om Peru met eigen auto te gaan ontdekken.

peru side

Een goede en betrouwbare auto huren

Bij onze autoverhuur kunt u een auto huren die perfect aan uw wensen en eisen voldoet. Er staan veel verschillende modellen voor u klaar, van gezinsauto's tot terreinwagens. Uiteraard heeft u altijd de zekerheid dat uw huurauto in Peru van uitstekende kwaliteit is. Wij bieden u dan ook uitsluitend wagens die jonger zijn dan zes maanden. Enige stressbestendigheid in het verkeer is wel nodig wanneer u in Peru de weg op gaat. De verkeersregels zijn er compleet anders dan in Nederland, en eigenlijk kan goed worden gesteld dat er vrijwel geen verkeersregels zijn in Peru. Er zijn zebrapaden, maar het is niet gebruikelijk dat voetgangers hier voorrang krijgen. Het is bijna ongebruikelijk om voor het rode licht te stoppen en rechts inhalen is niet vreemd. Kortom, als u zich niet graag aan strakke verkeersregels houdt, dan zit u in dit land zeker helemaal op uw plaats.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Peru, op betrouwbare wijze

Een auto huren in Peru, op betrouwbare wijze

U kunt via het internet, via ons callcenter, middels de App of het reisbureau direct uw auto in Peru reserveren bij Sixt. Zo regelt u alles gemakkelijk vanuit Nederland wanneer u wilt. Peru is een prachtig land om met de auto te gaan ontdekken en het verkeer in het land zal u vele malen verbazen. Dit zorgt uiteraard voor onvergetelijke herinneringen, en hier werkt Sixt graag aan mee.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties