Asunción Luchthaven

Asunción Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Silvio Pettirossi Highway, 2060 Luque

GDS-Code: ASU

Openingstijden

MA - ZA:

00:00 - 05:00

07:00 - 17:00

19:00 - 24:00

ZO:

11:00 - 19:00

Vakanties:

11:00 - 17:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Asunción Luchthaven

Auto huren op Asunción Luchthaven

Wilt u goedkoop een auto huren op Asunción Luchthaven? Dat kan bij Sixt. Bij onze autoverhuur heeft u waar dan ook ter wereld scherpe tarieven en keuze uit jonge auto's. Goedkoop een auto huren op Asunción Luchthaven is daarom altijd mogelijk bij onze lokale autoverhuur. Kies hier uit een breed aanbod van auto's van gemiddeld nog geen zes maanden oud. We bieden uiteenlopende soorten voertuigen, zoals stationwagens, dieselauto's, SUV's en busjes. De huurauto's zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, zodat er altijd wel een auto voor uw budget en doeleinden bij zit.

Bekijk meer Bekijk minder
Gemakkelijk auto huren op Asunción Luchthaven (ASU)

Gemakkelijk auto huren op Asunción Luchthaven (ASU)

Bij ons lokale Sixt verhuurkantoor op Asunción Luchthaven (ASU) kunt u heel gemakkelijk een auto huren. U reserveert namelijk gewoon vanuit Nederland, of waar ter wereld u zich ook bevindt. De medewerkers van onze hotline helpen graag om de auto van uw keuze voor u te reserveren. U kunt uw auto natuurlijk ook zelf reserveren via onze website of app. De internationale luchthaven Silvio Pettirossi ligt in de stad Luque. Het is per auto ongeveer een half uur rijden naar het centrum van de hoofdstad.

De hoofdstad van Paraguay

De hoofdstad van Paraguay

Nuestra Señora Santa María de la Asunción, zoals de hoofdstad van het land officieel heet, is de belangrijkste stad en het culturele centrum van dit centraal gelegen Zuid-Amerikaanse land. Er wonen in de stad ruim een half miljoen mensen en in de grootstedelijke agglomeratie zelfs bijna twee miljoen. Doordat het één van de oudste steden van het Zuid-Amerikaanse continent is, zijn er nog veel koloniale bouwwerken te zien. In het Panteón Nacional liggen nationale helden begraven en de Catedral Metropolitana is de belangrijkste kerk van het land. Paraguay kent verder een zeer gevarieerde flora en fauna met een aantal unieke en ook bedreigde diersoorten. De nationale parken, zoals Cerro Corá National Park, zijn uitstekend met een huurauto te bereiken.