Auto huren in Panama

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Panama

Meest populair in Panama

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Tocumen Internat. Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Panama

Vliegensvlug een goede auto huren in Panama!

Vliegensvlug een goede auto huren in Panama!

Bij Sixt hoeft u nooit bang te zijn voor getreuzel. Wij helpen u graag vliegensvlug aan een goede efficiënte huurauto die volledig tegemoet komt aan datgene wat voor u belangrijk is bij passend vervoer tijdens uw verblijf in Panama. Onze ervaren medewerkers hebben er alle begrip voor dat u bij onze autoverhuur vlot en deskundig geholpen wilt worden om aansluitend uw reis door het mooie Panama voort te kunnen zetten. Panama kent veel geweldig mooi natuurschoon en ook het vermaarde Panamakanaal is een grote trekpleister die het bekijken meer dan waard is!
Voor ieder doel een geweldig comfortabele auto huren in Panama!

Voor ieder doel een geweldig comfortabele auto huren in Panama!

Of u nu toerist bent of voor zakelijke aangelegenheden een bezoek aan Panama brengt, bij Sixt zult u altijd slagen met het vinden van een auto die past bij uw situatie en uw budget. Wij hebben attractieve kleine stadsauto's voor u op voorraad of een ruime gezinswagen van diverse merken voor een geriefelijke vakantie. Ook een zeer luxueuze directiewagen hoort beslist tot de mogelijkheden, evenals ons aanbod bedrijfsauto's zoals bestelbussen, verhuiswagens, vrachtauto's en verschillende geschikte auto's voor wat ruimer personenvervoer. U vindt het allemaal in voldoende mate bij ons zeer moderne en gastvrije autoverhuurbedrijf in het zonnige Panama!
Auto huren in Panama - huurauto online boeken

Auto huren in Panama - huurauto online boeken

Ook in Panama huurt u de beste auto bij SIXT. Onze autoverhuur is in Panama net zo goed en betrouwbaar als bij al onze andere wereldwijd verspreide locaties. Wij zijn een groot toonaangevend mondiaal bedrijf van zeer goede naam en faam en wij doen er ook in Panama alles aan om u van dienst te kunnen zijn met de beste en meest betaalbare huurauto die u maar kunt vinden. Ons zeer gevarieerde wagenpark treft u aan op 3 verschillende locaties in het land waaronder een vestiging op de luchthaven. Hier kunt u nadat uw vliegtuig geland is zo snel mogelijk verder reizen door één van onze topauto's te huren. De adressen en openingstijden van onze verhuurlocaties vind u terug op onze gebruiksvriendelijke website.
Show more

Handige weetjes voor huren in Panama

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Panama?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Panama dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Panama.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Panama?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,1
Op basis van 374 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Overgave voertuig
(4,6)
Op de SIXT-vestiging
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Panama

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Panama?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Panama?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Panama

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Panama

Meer weergeven

Site Navigation