Islamabad

Islamabad auto huren

Begin je reis comfortabel met een luxe huurauto. In Islamabad hebben we SIXT-vestigingen op handige locaties zoals bij de Luchthaven Islamabad en in het hart van de stad. Er staan altijd vriendelijke, Engelstalige klantenservicemedewerkers voor je klaar en onze vestigingen hebben ruime openingstijden. Je kunt de huurauto in de meeste gevallen 24/7 terugbrengen. Bij SIXT staan er altijd luxe, nieuwe voertuigen voor je gereed van topmerken tegen een scherpe prijs. Kies bijvoorbeeld een luxe, ruime sedan met airc

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Islamabad

Wil je niet voor verrassingen te staan, reserveer dan alvast je huurauto in Islamabad. Voor een kort bezoek aan de stad kun je al terecht voor eendagshuur, voor een langere reis kies je wekelijks verhuur of langetermijn verhuur. Onze vloot aan luxe voertuigen bestaat altijd uit nieuwe auto's. Wil je toch wat extra's dan kun je altijd handige opties bijboeken op je reservering. Denk aan internet onderweg, bluetooth of huurbescherming met dekking tegen schade of diefstal.

Handige tips bij bezoek aan Islamabad

Wat te doen in Islamabad

De hoofdstad van Pakistan is een relatief nieuwe stad. Dat zie je aan de moderne architectuur en de planmatige ingedeelde structuur. Naast mooie gebouwen zoals de Faisal moskee vind je er typische Midden-Oosterse markten en pleinen. Een mooie bezienswaardigheid verder weg is de archeologische opgraving Taxila met ruïnes. En aan de uitlopers van de Himalaya vind je het Margalla Hills National park.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties