Autoverhuur
Oman
Inklappen
Oman
Gegevens wijzigen

Auto huren in Oman - huurauto online boeken

Auto huren Oman

Oman, een Arabisch land in West-Azi, is het best te verkennen met een luxe huurauto van autoverhuur Sixt. Met name de zaken die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan zijn een bezoek meer dan waard. Rijd met de auto langs het mooi Fort Bahla, n van de vier historische forten bij de stad Bahla, of stop in de archeologische plaatsen Al-Ayn, Bat en Al-Khutm. Ook indrukwekkend zijn de Aflai-irrigatiesystemen. Gezien de vele bezienswaardigheden is vervoer met een huurauto in Oman sterk aan te bevelen.

Oman Country

Waarom gebruik maken van auto huren Oman?

In Oman reist u het meest comfortabel met een gehuurde auto. U kunt dan op persoonlijke wijze het land leren kennen. Met een auto van Sixt bent u vrij om te stoppen waar u wil en uw eigen route en tempo te bepalen. Dit in tegenstelling tot het openbaar vervoer, waar u zich aan moet passen aan de dienstregeling. Een auto die voor u klaar staat in Oman zorgt voor een reis zonder stress. Ontdek zelf hoe luxe en comfortabel onze auto's zijn en huur er n voor uw reis door het mooie Oman.

Oman Country

Autoverhuur Oman

U vindt ons in Oman in maar liefst drie grote steden van het land; in Muscat, Salalah en Sohar. In alle drie de steden ligt ons kantoor op de centrale en handige locatie op het vliegveld. Hierdoor kunt u direct bij aankomst uw vooraf telefonisch of online gereserveerde auto ophalen, f bij ons kantoor een auto boeken. Een auto huren in Oman is voordelig qua prijs. Onze huurvoorwaarden zijn uitstekend. U bent bij het huren van een auto altijd all-risk verzekerd. Indien u dit wil, is het bijboeken van optionele extra's mogelijk. Denk hierbij aan een kinderzitje, navigatiesysteem of extra bestuurder. Auto's ophalen en inleveren kan op een groot deel van onze locaties 24 uur per dag.

Oman Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice