Sarpsborg

Auto huren Sarpsborg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Door onze uiterst heldere voorwaarden en een duidelijke huurovereenkomst, is het auto huren voor u aangenaam snel geregeld. Wij vinden het belangrijk om u tevreden de weg op te sturen, want wij zien u graag nog eens terug! Ontdek in een van onze auto's de prachtige omgeving van Sarpsborg waar u ook de geweldige Borregaard Golfklubb vindt. Verder valt er veel fraaie typisch Noorse huizenbouw te vinden en kunt u in één van de aantrekkelijke horecagelegenheden genieten van een echte Noorse maaltijd. Het treinstation van Sarpsborg vindt u op zo'n 800 meter van de binnenstad, op loopafstand van een zeer goed aangeschreven hotel. Wij kijken uit naar uw komst en verwelkomen u graag bij Sixt autoverhuur in Sarpsborg!

ALLE SIXT LOCATIES

De Sixt autoverhuur in Sarpsborg voor een perfecte huurauto!

Wanneer u besloten heeft dat een auto huren in Sarpsborg voor u een geschikte optie is, dan kunt u bij ons het beste terecht voor perfect functionerend en goedkope huurauto. Noorwegen is een groot land en met een auto vergroot u uw mogelijkheden om van uw vakantie of zakenreis een onvergetelijk succes te maken. Ons aanbod van huureuto's is gevarieerd, en bijzonder goed onderhouden. Bovendien rijdt u bij ons in een moderne auto die nooit ouder is dan een half jaar. De medewerkers van onze goedkope autoverhuur maken met plezier voor u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's waarna er voor u geen twijfel meer bestaat dat wij echt de goedkoopste aanbieder zijn!

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Sarpsborg doet u natuurlijk bij ons!

Een auto huren in Sarpsborg doet u natuurlijk bij ons!

Met onze jarenlange ervaring en meer dan 2000 autoverhuur vestigingen over de hele wereld, mag u ons rekenen tot de goedkoopste en een van de grootste autoverhuurbedrijven die er zijn. Een auto huren in Sarpsborg gaat bij Sixt zeer klantvriendelijk via de website, onze eenvoudige mobiele app, met bemiddeling van uw reisbureau of natuurlijk gewoon ter plaatse bij onze autoverhuur die u goed bereikbaar vindt aan de Johan Gundersens vei 2, 1711 in Sarpsborg. Hier kunt u kiezen uit eersteklas auto's zoals representatieve personenauto's uit alle segmenten, SUV's, busjes en ruime praktische stationwagens!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties