Autoverhuur
Oernes
Inklappen
Noorwegen // Oernes
Gegevens wijzigen

Auto huren Oernes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Oernes/Euro Hotel
  Havneveien 12
  8150 Oernes

  Ma. - Zo.07:00 - 23:00
  Feestdag07:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Oernes/Euro Hotel

  Sixt Autoverhuur
  Havneveien 12
  8150 Oernes

  Ma. - Zo.07:00 - 23:00
  Feestdag07:00 - 23:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Trek de provincie in met een auto huren in Oernes

Sixt autoverhuur biedt in Oernes de mogelijkheid om een nieuwe en voordelige auto te huren en de omgeving aan de westkust van Noorwegen te ontdekken. Oernes is de aanleghaven van de bekende Hurtigruten schepen die langs de indrukwekkende fjorden varen. Met een huurauto bent u mobiel en beweegt u zich ontspannen door de dunbevolkte maar charmante provincie Nordland. Oernes ligt in de gemeente Meløy, net ten noorden van de poolcirkel. Stap in uw auto en rijdt naar Svartisen National Park en de Svartisen, de een na grootste gletsjer van Noorwegen. Of maak een uitstapje naar de Meløy boerderij op het eiland Meløya, vroeger het verblijf van een van de oude adellijke families van Noorwegen.

Ervaar de voordelen van Sixt autoverhuur in Oernes

Oernes beschikt over goede veerbootroutes, een mooie kustweg en heeft met de internationale luchthaven van Bodø (BOO) ook een uitstekende verbinding per vliegtuig in de regio. Er is veel te zien in Oernes en omgeving. Als u van plan bent om veel kilometers te maken tijdens uw verblijf in dit deel van Noorwegen, komt onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's goed van pas. U krijgt bij onze autoverhuur in Oernes/ Euro hotel aan de Havneveien 12 een goedkope auto, SUV, stationwagen of busje die maximaal een halfjaar oud is. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende modellen Volvo, Mercedes, Toyota, VW, Ford of Hyundai. Een navigatiesysteem, autokinderstoeltje en tweede bestuurder zijn snel en gemakkelijk bij te boeken.

Een auto huren kan zowel online, telefonisch als ter plaatse

Als u besluit tot een auto huren in Oernes, kunt u ook een reis naar Bodø maken. Hier vindt u het Salten Museum, dat de cultuurschatten van Nordland toont. Er is onder meer een tentoonstelling over de grootste Vikingschat in het noorden van Noorwegen en informatie over de Sami cultuur en de geschiedenis van de visserij in dit gebied. Met onze goedkope autoverhuur ontdekt u alle belangrijke bezienswaardigheden van Oernes. U kunt op meerdere manier een auto huren in Oernes, hetzij online via onze website of app voor iPad en iPhone, dan wel via onze telefonische reserveringslijn (+31(0)23 56 986 56). U kunt ook gewoon bij ons autoverhuurstation een huurauto uitzoeken. Wij zijn alle dagen van de week open en bieden tevens een 24-uurs ophaal- en inleverservice.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice