Autoverhuur
Heimdal
Inklappen
Noorwegen // Heimdal
Gegevens wijzigen

Auto huren Heimdal – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Trondheim Vaernes Airport

  Sixt Autoverhuur
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  Ma. - Zo.07:00 - 24:00
  Feestdag07:00 - 24:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

 • Trondheim

  Sixt Autoverhuur
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  Ma. - Vr.08:00 - 16:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Een auto huren in Heimdal

Om een auto te huren in Heimdal, de zuidelijke voorstad van Trondheim, kunt u zoals altijd rekenen op Sixt autoverhuur. U kunt ons filiaal vinden op het bedrijventerrein bij de E6. Dat is de weg die Trondheim verbindt met het zuiden van Noorwegen. Een reservering maken gaat zoals u dat bij ons gewend bent. U kiest via onze website of app voor smartphones een huurauto in Heimdal en een datum en wij zorgen vervolgens dat uw huurauto gereed staat bij uw aankomst in Heimdal! Houdt u er rekening mee dat we op deze locatie in het weekend gesloten zijn. Inleveren buiten openingstijden is wel mogelijk.

Autoverhuur in Heimdal: ontdek het mooie Noorwegen

Door een auto te huren in Heimdal heeft u direct toegang tot Trondheim, de derde stad van Noorwegen. U kunt er onder andere de Stiftsgården bekijken, het barokke koninklijke paleis uit 1778 dat bijna volledig van hout gebouwd is. De bijna duizend jaar oude kathedraal van Nidaros is een andere toeristische trekpleister, evenals het oude fort Kristiansten op een heuvel ten oosten van het centrum. Door een auto te huren kunt u vanuit Heimdal echter ook naar het zuiden rijden. Daar vindt u Forollhogna en Trollheimen, twee van de meest indrukwekkende natuurparken van Noorwegen die elk beschikken over een spectaculair berglandschap.

Sixt autoverhuur in Heimdal: lage prijzen en een goede service

In een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's kwamen we nog niet zo lang geleden uit de bus als een van de meest betaalbare autoverhuurders. Daar zijn we trots op. Nog trotser zijn we op onze uitmuntende service. Zo regelen we moeiteloos extra accessoires zoals een kinderzitje voor u. Verder zijn onze auto's gegarandeerd nieuw (maximaal een half jaar oud) en kennen onze borg en huurovereenkomst geen verrassingen in de vorm van kleine lettertjes. Het is dus niet alleen goedkope autoverhuur die ons tot een van de grootste verhuurders ter wereld heeft doen uitgroeien, maar ook de oerdegelijke en betrouwbare kwaliteit van onze diensten.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice