Autoverhuur
Glomfjord
Inklappen
Noorwegen // Glomfjord
Gegevens wijzigen

Auto huren Glomfjord – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Glomfjord/Euro Hotel
  Postboks 10
  8160 Glomfjord

  Ma. - Zo.07:00 - 23:00
  Feestdag07:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Glomfjord/Euro Hotel

  Sixt Autoverhuur
  Postboks 10
  8160 Glomfjord

  Ma. - Zo.07:00 - 23:00
  Feestdag07:00 - 23:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Voordelig een auto huren boven de poolcirkel

Vlak boven de poolcirkel een auto huren, doet u natuurlijk bij Sixt autoverhuur in Glomfjord. In dit vriendelijke plaatsje niet ver van zee, staat ons energieke team van medewerkers op u te wachten.

Altijd de beste huurauto voor de beste prijs

Sixt autoverhuur Glomfjord is gevestigd in het Euro Hotel. Overnachten en gebruik maken van onze goedkope autoverhuur kan dus prima worden gecombineerd. U kunt elke dag van het jaar een auto huren in Glomfjord tussen 7.00 u en 23.00 u. Naast personenauto's, stationwagens en SUV's, kunt u ook kiezen voor een handig busje. Elke huurauto is in prima conditie en nooit ouder dan een half jaar.Heel snel wordt de huurovereenkomst opgesteld. Hierin komen desgewenst ook afspraken over een extra bestuurder, een all-risk verzekering, bijgeplaatst kinderzitje en een handig navigatiesysteem.Natuurlijk wilt u zeker weten dat u de voordeligste keuze maakt. Bekijk daarom vooraf onze Topaanbiedingen. Bovendien maakt onze medewerker altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Er rolt zo altijd de beste huurprijs voor u uit.Natuurlijk kunt u ook thuis al regelen dat er in Glomfjord een huurauto voor u klaar staat. Bel gerust met ons boekingsnummer, of regel een auto huren in Glomfjord online via deze website. Bij aankomst op onze locatie hoeft u dan alleen nog maar in te stappen.

Geniet van de prachtige omgeving

Glomfjord is bekend om zijn waterkrachtcentrale. Deze centrale was tijdens WOII de inzet van een beroemde geallieerde commandoactie. Het loont dus zeker de moeite om deze plek te gaan bekijken.Ook de omgeving van Glomfjord is werkelijk schitterend met bergen rondom. In de wintermaanden zijn deze prachtig besneeuwd, terwijl het in de zomer hier nauwelijks donker wordt.Wanneer u in Glomfjord bent loont het zeker de moeite een auto te huren om een bezoek te brengen aan het Saltfjellet-Svartisen Nationaal Park. Hier vindt u ook de Svartisen gletsjer, die de op één na grootste van Noorwegen is.Sixt autoverhuur stelt u in de gelegenheid deze prachtige omgeving helemaal te ontdekken!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice