Autoverhuur
Floroe
Inklappen
Noorwegen // Floroe
Gegevens wijzigen

Auto huren Floroe – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Ørsta-Volda Luchthaven
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Vr.07:00 - 22:00
  Za. - Zo.12:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Ørsta-Volda Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Vr.07:00 - 22:00
  Za. - Zo.12:00 - 23:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's

Genieten van het ongerepte Noorwegen

In het prachtige zuidwesten van Noorwegen een auto huren bij Sixt autoverhuur, verschaft u het feestelijke gevoel van vrijheid. Onze medewerkers van autoverhuur Floroe zijn bijzonder klantvriendelijk en zorgen in een handomdraai voor de juiste huurauto.

De beste auto huren in Floroe

Na aankomst op de luchthaven van Floroe (FRO) is het prettig direct een auto te huren in Floroe. Misschien heeft u dit vooraf al geregeld, dan staat de fonkelnieuwe auto al op u te wachten. Vanuit thuis belt u met ons boekingsnummer of reserveert u de auto via onze website. Maar ook onderweg heeft u voldoende tijd om een auto huren in Floroe alvast te regelen, door gebruik te maken van onze overzichtelijke mobiele app.Misschien heeft u liever persoonlijk contact met onze baliemedewerkers. Dan kiest u ervoor om pas ter plekke uw keuze te maken. Eerst wordt een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt. Ook kijkt u even of er een Topaanbieding geldt. Daarna kiest u de meest interessante huurauto.Wij raden u als extra optie een handig navigatiesysteem aan. In deze weidse omgeving verdwaalt u dan niet gauw. Ook een kinderzitje behoort tot de mogelijkheden, net als het afsluiten van een all-risk verzekering. Een extra bestuurder voor de gehuurde auto? Geen probleem, het wordt allemaal direct opgenomen in de huurovereenkomst.

In alle rust genieten van de schitterende omgeving met een huurauto

Het rustieke stadje Floroe ligt in een schitterende bergachtige omgeving aan zee. Het is tevens de meest westelijk gelegen stad in Noorwegen, ontstaan uit de haringvangst. Een auto huren doet u hier om de prachtige omgeving te verkennen. Rijdt u bijvoorbeeld naar de idyllische vuurtoren van Stabben, het is een beschermd monument dat kort na 1867 werd gebouwd.Onze goedkope autoverhuur biedt u ook de mogelijkheid om de fraaie kustweg No.5 naar het vaste land te volgen. U geniet zo van de prachtige Noorse kustlijn, terwijl u op het vaste land diverse nationale parken vindt.Autoverhuur Floroe helpt u snel op weg, zodat u uitgebreid kunt genieten van de Noorse cultuur en natuur!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice