Autoverhuur
Floro
Inklappen
Noorwegen // Floro
Gegevens wijzigen

Auto huren Floro – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Ørsta-Volda Luchthaven
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Vr.07:00 - 22:00
  Za. - Zo.12:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Ørsta-Volda Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Vr.07:00 - 22:00
  Za. - Zo.12:00 - 23:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's

Beleef de omgeving door een auto te huren in Floro

Ontspannen rondrijden door een prachtig fjordengebied, is voor u weggelegd wanneer u besluit een auto te huren bij Sixt autoverhuur in Floro. Wanneer u in Floro per vliegtuig of per boot gearriveerd bent, staan onze medewerkers u met raad en daad terzijde.

De juiste huurauto met de juiste opties

Het praktische nut van een betrouwbare huurauto is in zo'n uitgestrekte omgeving erg groot. De medewerkers van Sixt autoverhuur weten dit maar al te goed en helpen u precies het juiste model te kiezen. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op de benodigde opties.In deze streek helpt een navigatiesysteem u goed op weg. Wij raden dit dan ook sterk aan. Bent u met kinderen, dan is ook een kinderzitje in een handomdraai geplaatst. Wilt u graag een all-risk verzekering opgenomen zien in de huurovereenkomst, dan leggen onze medewerkers u graag de voordelen ervan uit.Voorafgaand aan uw keuze wordt eerst een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt. Ook wordt gekeken of er misschien een Topaanbieding geldt. Vervolgens maakt u de voordeligste keuze.U kunt onze goedkope autoverhuur ook vooraf al benaderen. Bijvoorbeeld via deze website, via uw smartphone door middel van onze mobiele app, of anders gewoon per telefoon op telefoonnummer: 023 - 56 986 56. Ook via het reisbureau kunt u bij Sixt een auto huren in Floro.

Overal naartoe dankzij autoverhuur Floro

Floro is het meest westelijk gelegen stadje van Noorwegen. Het is rond 1860 ontstaan uit de haringvangst. De elfdaagse rondvaart de Hurtigruten doet onderweg ook Floro aan.Een leuk doel om een auto te huren is een uitstapje naar de vuurtoren van Stabben. Dit beschermde monument werd kort na 1867 gebouwd. Vergeet u trouwens ook een bezoek aan het Kustmuseum niet tijdens uw verblijf. U ziet hier een waardevolle verzameling schepen omlijst door voorwerpen uit de kustbeschaving.Een auto huren in Floro maakt het ook mogelijk om weg 5 naar het binnenland te volgen. U geniet dan van de prachtige kust met uitzicht over zee en komt ook door andere leuke plaatsjes.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice