Autoverhuur
Eveneskjær
Inklappen
Noorwegen // Eveneskjær
Gegevens wijzigen

Auto huren Evenskjer – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Harstad/Narvik Airport
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Zo.06:30 - 24:00
  Feestdag06:30 - 24:00
  Op deze locatie huren

 • Harstad/Narvik Airport

  Sixt Autoverhuur
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Zo.06:30 - 24:00
  Feestdag06:30 - 24:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, SUV's, Busje

Ontdek het noorden van Noorwegen met een auto huren in Evenskjer

Een auto huren bij Sixt autoverhuur in de stad Evenskjer, is de kortste weg naar de vele bezienswaardigheden en attracties die deze regio in Noorwegen rijk is. Evenskjer is gelegen op het grootste eiland van Hinnøya. Sixt autoverhuur in Evenskjer bevindt zich bij de luchthaven Harstad Evenes Airport (EVE). Vanaf daar kunt u met uw huurauto de sporen uit het verleden volgen. Ga naar de overblijfselen van de nederzettingen uit het Neolithicum en bezoek de bewaard gebleven graven uit de IJzertijd. Overweeg ook een autorit naar het Skånland Museum, waar duizend voorwerpen uit de landbouw, visserij, jacht en het Noorse dagelijkse leven zijn tentoongesteld. Als u toch lekker onderweg bent, rijdt u even door naar de Skånland kerk, een van de grootste houten kerken van Noord-Noorwegen.

Vele mogelijkheden tot het huren van een auto in Evenskjer

Sixt autoverhuur in Evenskjer in de gelijknamige gemeente biedt vele mogelijkheden tot het huren van een nieuwe auto, stationwagen, busje of SUV van verschillende bekende automerken. U krijgt er niet alleen 400 vrije rijkilometers bij, maar ook een WA-verzekering en dekking tegen diefstal en schade. U heeft direct voordeel van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, met als resultaat dat u goedkoop, veilig en comfortabel onderweg bent op uw reisbestemming in de noordelijke provincie Troms, gelegen langs de Tjeldsundet zeestraat. Ons autoverhuurstation is 7 dagen per week open en bovendien kunt u dag en nacht uw gehuurde auto ophalen of terugbrengen.

Wees mobiel en flexibel tijdens uw verblijf in Evenskjer

Met een auto huren in Evenskjer blijft u mobiel en flexibel in uw vakantieplannen. Evenskjer ligt ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Harstad. Een auto huren is een goed uitgangspunt voor een trip naar het dichtbij gelegen schiereiland Trondenes, waar u restanten ziet uit de Vikingtijd, de Middeleeuwen en de periode van Duitse overheersing tijdens de Tweede Wereldoorlog. Sixt autoverhuur in Evenskjer biedt een goedkope autoverhuur, waarbij optioneel ook een kinderzitje, een navigatiesysteem of een extra bestuurder verkrijgbaar zijn. Al naar gelang uw wensen en groepssamensteling. Wacht niet met een auto huren in Evenskjer tot u er bent, maar boek thuis al online of telefonisch (+31(0)23 56 986 56) uw huurauto. Het zorgt voor een intensere beleving van uw verblijf in Noord-Noorwegen.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice