Autoverhuur
Nicaragua
Inklappen
Nicaragua
Gegevens wijzigen

Auto huren in Nicaragua - huurauto online boeken

Bent u geïnteresseerd in een veilige en goedkope huurauto in Nicaragua? Neemt u dan een kijkje bij Sixt autoverhuur.

Een goedkope huurauto in Nicaragua

Komt u naar Nicaragua voor een mooie vakantie en ontdekkingsreis? Of is de reden van uw bezoek een zakelijke? Sixt zorgt voor zoveel mogelijk maatwerk bij uw huurauto in Nicaragua. U mag uw huurauto ter plekke uitzoeken op een van onze vestigingen, waar wij populaire voertuigcategorieën als zakelijke auto's en sportauto's aanbieden. Extra opties als radio, een automaat of navigatie regelt u daar eenvoudig aan de balie. Wilt u zekerheid en comfort, kiest u er dan voor om alles van tevoren thuis te boeken. Via onze website of onze app voor zowel Android als iPhone gaat dit heel eenvoudig en snel. U kiest de voertuigcategorie en de extra opties; Sixt zorgt ervoor dat uw huurauto gereed is als u arriveert.

Autoverhuur in Nicaragua - enkele handige tips

Rijden doet u in Nicaragua aan de rechterkant en inhalen doet u links. Met een Nederlands rijbewijs mag u een maand lang rijden, daarna is een Nicaraguaans rijbewijs of een internationaal rijbewijs nodig. De belangrijkste doorgaande weg is de Pan-American Highway. Een goed onderhouden wegennet ontbreekt op de meeste plekken; de interne conflicten en de guerrillastrijd in de jaren zeventig en tachtig zijn hier debet aan. Wilt u de binnenlanden in, dan is het goed om te kiezen voor een huurauto met vierwielaandrijving. Zeker in de oerwoudgebieden kunnen de wegen modderig en slecht begaanbaar zijn. Sixt wil u van dienst zijn met veilige huurauto's zodat u ook de minder bekende gebieden van Nicaragua comfortabel kunt ontdekken.

Ontdek Nicaragua in een huurauto

Goedkoop een auto huren in Nicaragua is de meest rendabele en efficiënte manier om dit interessante Midden-Amerikaanse land op eigen gelegenheid te ontdekken. Begint u in de hoofdstad Managua en bezoekt u naast het nationaal cultuurpaleis ook het prachtige Parque Histórico Nacional Loma de Tiscapa. Als u van watersport houdt, brengt u dan zeker een bezoek aan het surfparadijs San Juan del Sur. Historische en koloniale architectuur vindt u in de steden Granada en León. Voor indrukwekkend natuurschoon kunt u het beste het meer van Nicaragua bezoeken, of het kratermeer van Apoya. Wilt u de Nicaraguaanse jungle ervaren? Gaat u dan naar het Indio-Maíz Biological Reserve en laat u door een ervaren gids begeleiden. Een auto huren in Nicaragua maakt uw verblijf pas echt iets om blijvend te koesteren.

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice