Auto huren in Mozambique

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Mozambique

Ontdek Mozambique

Een auto huren en direct de weg op

Een auto huren en direct de weg op

Bij onze autoverhuur in Mozambique bepaalt u zelf wanneer u de auto haalt en retourneert. U kunt een enkele dag gebruik maken van een huurauto, maar uiteraard ook voor langere tijd. Wij geven u graag enkele tips mee voor wanneer u de weg op gaat in Mozambique. Veel inwoners lappen de verkeersregels aan de laars, waardoor u wellicht al snel geneigd bent hieraan mee te doen. Echter, het is zo dat de politie hard optreedt tegen buitenlanders die de verkeersregels niet volgen. Volgens statistieken is het zelfs zo dat vrijwel geen enkele buitenlander in een eigen auto zonder bekeuring het land verlaat. In een gehuurde auto met kenteken van Mozambique is het risico kleiner, maar toch is het aan te raden de regels netjes te volgen. Als in Mozambique de verkeerslichten uitvallen, dan is iedere bestuurder verplicht te stoppen tot het probleem is opgelost. U mag geen meter meer rijden!
Gerust en veilig een auto huren in Mozambique

Gerust en veilig een auto huren in Mozambique

Nu wij u enkele tips hebben gegeven voor het deelnemen aan het verkeer in Mozambique, kunt u zeker met een gerust hart de weg op in dit prachtige land. Om de kwaliteit van de auto van Sixt hoeft u zich zeker geen zorgen te maken. Wij bieden u uitsluitend betrouwbare wagens van maximaal een half jaar oud. Niet voor niets staat onze verhuur voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit.
Auto huren in Mozambique - huurauto online boeken

Auto huren in Mozambique - huurauto online boeken

Een auto huren in Mozambique hoeft helemaal niet lastig te zijn, want via SIXT heeft u alles binnen korte termijn tot in de puntjes geregeld. Het huren van een auto in het buitenland kan verwarrend zijn, zeker wanneer u de taal niet spreekt. Onze autoverhuur maakt het mogelijk om vanuit uw eigen woning een huurauto in het buitenland te regelen, ook in Mozambique. Hier bevinden zich zes vestigingen van de in totaal vierduizend locaties wereldwijd. In dit cultuurrijke land bent u welkom in de plaatsen Beira, Tete, Pemba, Maputo, Nampula en Quelimane. U kunt online het aanbod auto's in Mozambique bekijken en een keuze maken uit onder meer diverse modellen van Toyota en Ford.
Show more

Handige weetjes voor huren in Mozambique

Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Mozambique.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Mozambique?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Mozambique?
Of je nu van plan bent te verblijven in Mozambique of verder wilt reizen, kun je eenvoudig een lange termijn huur boeken. Voer je reisdata en pickup-/inleverlocatie in, zodat we je aantrekkelijke lange termijn deals kunnen bieden.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Mozambique

Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Mozambique?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Mozambique

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Mozambique

    Meer weergeven