Autoverhuur
Mozambique
Inklappen
Mozambique
Gegevens wijzigen

Auto huren in Mozambique - huurauto online boeken

Een auto huren in Mozambique

Een auto huren in Mozambique hoeft helemaal niet lastig te zijn, want via Sixt heeft u alles binnen korte termijn tot in de puntjes geregeld. Het huren van een auto in het buitenland kan verwarrend zijn, zeker wanneer u de taal niet spreekt. Onze autoverhuur maakt het mogelijk om vanuit uw eigen woning een huurauto in het buitenland te regelen, ook in Mozambique. Hier bevinden zich zes vestigingen van de in totaal vierduizend locaties wereldwijd. In dit cultuurrijke land bent u welkom in de plaatsen Beira, Tete, Pemba, Maputo, Nampula en Quelimane. U kunt online het aanbod auto's in Mozambique bekijken en een keuze maken uit onder meer diverse modellen van Toyota en Ford.

Mosambik Country

Een auto huren en direct de weg op

Bij onze autoverhuur in Mozambique bepaalt u zelf wanneer u de auto haalt en retourneert. U kunt een enkele dag gebruik maken van een huurauto, maar uiteraard ook voor langere tijd. Wij geven u graag enkele tips mee voor wanneer u de weg op gaat in Mozambique. Veel inwoners lappen de verkeersregels aan de laars, waardoor u wellicht al snel geneigd bent hieraan mee te doen. Echter, het is zo dat de politie hard optreedt tegen buitenlanders die de verkeersregels niet volgen. Volgens statistieken is het zelfs zo dat vrijwel geen enkele buitenlander in een eigen auto zonder bekeuring het land verlaat. In een gehuurde auto met kenteken van Mozambique is het risico kleiner, maar toch is het aan te raden de regels netjes te volgen. Als in Mozambique de verkeerslichten uitvallen, dan is iedere bestuurder verplicht te stoppen tot het probleem is opgelost. U mag geen meter meer rijden!

Mosambik Country

Gerust en veilig een auto huren in Mozambique

Nu wij u enkele tips hebben gegeven voor het deelnemen aan het verkeer in Mozambique, kunt u zeker met een gerust hart de weg op in dit prachtige land. Om de kwaliteit van de auto van Sixt hoeft u zich zeker geen zorgen te maken. Wij bieden u uitsluitend betrouwbare wagens van maximaal een half jaar oud. Niet voor niets staat onze verhuur voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit.

Mosambik Country

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice