Mongolië

Auto huren in Mongolië

Ben je op reis en is Mongolië je bestemming? Bij SIXT kan je terecht voor autoverhuur en bijvoorbeeld een free-floating autodeelservice. En je boekt binnen een handomdraai een auto via de site of handige app, vooraf of ter plekke. In het bijzondere land Mongolië kies je een van de geselecteerde en ideale modellen om je tijd in door te brengen. Verplaats je in de hoofdstad Ulaanbatar of door een van de natuurgebieden en kies hierbij voor een all-terrain wagen of SUV. Geniet van de service en uitgebreide openingstijden zodat je altijd goed op weg kunt in een van de oudste landen ter wereld.

mongolia side

SIXT diensten in Mongolië

Bij SIXT in Mongolië heb je een uitgebreide vloot om aan al jouw wensen te voldoen? Heb je bijvoorbeeld altijd al in een SUV willen rijden? Een auto met vierwielaandrijving is een must op de wegen van Mongolië. Als je met een groter gezelschap reist kan je ook kiezen voor een personenbus waar iedereen echt alles in kwijt kan. En bij een auto huren in Mongolië kan je kiezen om een extra bestuurder of veilig kinderzitje bij te boeken. Dus of je nou een langetermijnverhuur kiest of weekendverhuur, hier vind je de juiste auto.

Handige tips bij bezoek aan Mongolië

Beste plekken om te bezoeken in Mongolië

  • Ulaanbaatar: Bij het bezoeken van dit unieke land zijn er allerlei manieren om van de omgeving te zien. Kies er bijvoorbeeld voor om naar de hoofdstad Ulaanbaatar te gaan, dit is ook meteen de grootste stad met de meeste inwoners. Hier zie je kleurrijke boeddhistische tempels, winkelcentra en restaurants.
  • Gun-Galuut: Wil je echt genieten van de natuur ben je in principe overal in Mongolië aan het juiste adres. Het grootste deel van dit land bestaat uit steppe. Gun-Galuut heeft een Natuur Reserve waar jaarlijks nog enkele paren zeldzame witnekkraanvogels broeden. Een echte must see.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties