Autoverhuur
MongoliŽ
Inklappen
MongoliŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in MongoliŽ - huurauto online boeken

Auto huren in MongoliŽ: degelijk en betrouwbaar

MongoliŽ is een uniek land. Buiten de hoofdstad Ulaanbaatar leeft een groot deel van de bevolking nog als nomaden. In eindeloos uitgestrekte vlakten houden zij hun vee en leven ze in de traditionele ger-tenten. Een huurauto is met afstand het meest geschikte vervoermiddel voor deze gebieden. Bij Sixt huurt u een terreinwagen waarop u in iedere omstandigheid zorgeloos kunt vertrouwen. Eťn van onze vestigingen in Ulaanbaatar vormt het beginpunt van een avontuurlijke reis door MongoliŽ. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om de service te verlenen die u van ons gewend bent.

Mongolei Country

Auto huren in MongoliŽ: altijd een geschikt model

Ook in het onherbergzame MongoliŽ kunt u rekenen op Sixt, uw betrouwbare partner in autoverhuur. Juist in een land waar nauwelijks verharde wegen zijn en veel gevraagd wordt van een bestuurder, is het belangrijk om te kunnen rekenen op een goede auto. MongoliŽ kent regenachtige vlaktes, ondiepe rivieren zonder bruggen, woestijnlandschappen en weides met vulkanische stenen. Een goede terreinwagen met vierwielaandrijving is onontbeerlijk. Onze auto's zijn nooit ouder dan een half jaar en worden regelmatig gecontroleerd door onze technische medewerkers. Mocht u niet het binnenland in willen, hebben wij uiteraard ook geschikte modellen om de stad te verkennen of voor zakelijke afspraken. Hierdoor bent u in iedere omstandigheid verzekerd van een betrouwbare auto.

Mongolei Country

Geniet van de ongerepte natuur in MongoliŽ

De bevolking van MongoliŽ staat bekend om haar gastvrijheid. Veel nomaden, die hun dagelijkse brood verdienen met veehouderij, verdienen wat extra door tenten te verhuren of gasten in hun eigen tent een bed en een bord eten aan te bieden. Met een huurauto heeft u de unieke mogelijkheid dit authentieke nomadische bestaan te ervaren. De natuur is van een ongekende schoonheid in MongoliŽ. Eindeloze vlaktes zonder bebouwing waarin u urenlang niemand tegen kunt komen, afgezien van zwervende kuddes vee. Schitterende watervallen, rivieren en heuvels bepalen het oogverblindende landschap van MongoliŽ. Ontdek dit schitterende land met een auto van Sixt!

Mongolei Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice