Auto huren in Saltillo

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Onze diensten vanaf Saltillo

SIXT diensten in Saltillo

SIXT diensten in Saltillo

Of jij nu voor zaken in Mexico bent en een weekend weg wil naar Saltillo of dat je van plan bent om een week in deze stad en omgeving te verblijven; in de sedans en SUV’s van autoverhuur Saltillo ontdek jij alle ins en outs van deze regio. Verdeel het rijplezier door een extra bestuurder aan te melden. Wil je zeker weten dat jij altijd in een keer goed rijdt naar je volgende bestemming en geen tijd kwijt raakt aan de weg zoeken? Boek dan een navigatiesysteem bij en ervaar het gemak. Met een passende schadedekking ga jij helemaal zorgeloos op weg.
Wat te doen in Saltillo?

Wat te doen in Saltillo?

Rijd met je auto naar de kerk Ojo del Agua. Letterlijk: oog van het water. Niet alleen is deze kerk prachtig om te bewonderen, ook is het een mooie plek om het mythische verhaal van de stad te leren kennen. De bron van het water waar deze stad zijn naam aan te danken heeft en die ten grondslag ligt aan haar legende, loopt hier namelijk ook.
Wat te doen in Saltillo in de zomer?

Wat te doen in Saltillo in de zomer?

In de zomer is het in het warme klimaat wel eens lekker om even aan de stad te ontsnappen. Dit doe je in het mooie park La Alameda de Zaragoza. Wandelend langs idyllische wateren en onder een dak van verkoelend groen, krijg jij hier weer energie om net zo hard te bruisen als de stad zelf. Wanneer de avond invalt en het ook in de stad koeler wordt, keer je terug naar het centrum voor een heerlijk hapje eten na deze fijne dag. Dit doe je bijvoorbeeld in het sfeervolle restaurant La Canasta.
Autoverhuur Saltillo

Autoverhuur Saltillo

Wie niet genoeg kan krijgen van geschiedenis en cultuur en voor wie houdt van mooie verhalen, gaat op reis naar Saltillo. De hoofdstad van de staat Coahuila bruist van de activiteiten. Mis daar niets van en huur een auto bij SIXT autoverhuur Saltillo. Naast een vriendelijke 24/7 Engelstalige klantenservice vind je hier scherp geprijsde economy en luxe voertuigen. Verken de stad direct vanaf onze centraal gelegen locaties in een van de sedans of SUV’s. Ga je met de hele familie of vriendengroep op vakantie? Huur dan een van onze meerpersoons auto’s of een comfortabele bus. Bij SIXT weet je zeker dat jij in de ruime vloot jouw favoriete voertuig vindt. Zo maak jij je reis nog plezieriger.
Show more

Handige weetjes voor huren in Saltillo

Geniet maximale flexibiliteit:

Kies ervoor om later te betalen en ervaar de vrijheid om jouw boeking kosteloos te wijzigen of annuleren als je plannen veranderen.

Veiligheid voor het hele gezin:

Gaan de kleintjes mee op reis? Dan is het wel zo prettig als zij veilig meerijden. Boek daarom kinderzitjes bij en ga verantwoord op weg.

In het bezit van geldige documenten:

Je dient een minimumleeftijd van 21 te hebben en minimaal twee jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs om een auto te kunnen huren.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Saltillo

Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Saltillo?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Saltillo?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Saltillo?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Saltillo?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?