Reynosa Luchthaven

Reynosa Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera A Matamoros KM83, 88780 Reynosa

GDS-Code: REX

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Reynosa Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Reynosa Luchthaven

Met Sixt kunt u altijd een auto huren op het vliegveld van Reynosa . Onze autoverhuur nabij deze Noord-Mexicaanse stad heeft standaard auto’s, stationwagens en SUV’s voor u klaarstaan. Zoals u van ons gewend bent, zijn onze huurauto’s hier goedkoop, maar wel premium. U kunt bijvoorbeeld een luxe auto kiezen van merken zoals Audi of Mercedes. Ook kunnen we u helpen met eventuele andere voorkeuren. Rijdt u bijvoorbeeld het liefste een automaat, of een dieselauto? En heeft u misschien behoefte aan extra’s als navigatie of een babyzitje? Met de service van Sixt autoverhuur is het zo geregeld!

Bekijk meer Bekijk minder
Het vliegveld van Reynosa

Het vliegveld van Reynosa

Reynosa luchthaven is een middelgroot vliegveld aan de oostelijke rand van de stad. Vanaf onze autoverhuur op de begane grond van de centrale aankomsthal rijdt u zo Fed. 2 op, de belangrijkste snelweg in de regio. Daarmee bent u in 20 minuten in het centrum. Het is heel gemakkelijk om een auto te huren op Reynosa luchthaven. U kunt bij Sixt telefonisch een boeking doen, maar het beste kunt u online reserveren. Dat kunt u altijd en overal doen, en bovendien profiteert u op die manier van ons extra lage internettarief. Hiervoor kunt u gebruikmaken van deze website, of van onze speciale app.

De omgeving van Reynosa luchthaven ontdekken per auto

De omgeving van Reynosa luchthaven ontdekken per auto

Reynosa is een industriestad die zich uitstrekt langs de grens met de VS. De afstanden zijn groot, dus de huurauto is zeer praktisch. De belangrijkste bezienswaardigheid is de neoklassieke kathedraal van de Maagd van Guadalupe in het centrum. Verder is de stad vooral bekend van de vele authentieke eetgelegenheden, zoals in de wijk Loma Alta op tien minuten rijden. En veel binnen- en buitenlandse toeristen bezoeken het oostelijke Parque Cultural Reynosa, waar u heerlijk kunt genieten van de prachtige natuur rondom de lagune. Ook worden hier vaak leuke Mexicaanse festivals georganiseerd. Dit ligt op een kwartiertje rijden van Reynosa luchthaven.

Carlos Rodriguez
( Station Manager )