Autoverhuur
Nuevo Laredo Luchthaven
Inklappen
Mexico // Nuevo Laredo // Nuevo Laredo Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Nuevo Laredo Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Carr. a Piedras Negras Km. 7.5
  88020 Nuevo Laredo MX +52-8677124241
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: NLD
Openingstijden
Ma. - Zo.15:20 - 17:00
 
 

Goedkoop een auto huren bij Nuevo Laredo Luchthaven

Sixt weet dat een huurauto minimaal twee kenmerken moet hebben: hij moet betrouwbaar zijn en goedkoop. Daarom vindt u bij ons goed onderhouden auto's die gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud zijn, terwijl de prijzen toch heel reŽel blijven. Een auto huren bij Nuevo Laredo Luchthaven doet u bijvoorbeeld via het reisbureau, door te bellen of te mailen of met behulp van onze handige app. U kunt zelf aangeven welke voertuigcategorie uw voorkeur heeft. Wij garanderen u dat u een auto toegewezen krijgt die binnen de gekozen categorie valt. Ga bijvoorbeeld voor een handig busje, een luxe auto met automaat, een sportief model of een elegante cabrio.

Ontdek het mooie Nuevo Laredo met een huurauto

De stad Nuevo Laredo ligt in het noordelijke deel van Mexico en staat bekend om haar criminele verleden. Ook vandaag de dag zijn er nog buurten waar men beter niet te lang rond kan hangen. Het is dan ook verstandig eerst informatie in te winnen over de omgeving van de te bezoeken plaatsen. De Avenida Guerrero is een bijzondere straat die nog iets uitademt van deze geschiedenis. Het wordt aangeraden om deze plaats in de ochtend te bezoeken. Het Parque Viveros geeft een mooi uitzicht over de Rio Grande en er is eveneens een dierentuin gevestigd. Het Centro Cultural is het belangrijkste theater van de stad en hier zijn dan ook nog vrijwel dagelijks uitvoeringen te zien. Het Federale Paleis is vooral bekend geworden door de sterke faÁade. Met een huurauto liggen al deze bezienswaardigheden binnen handbereik.

Een auto huren: de voordelen

Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren, kunt u eenvoudig op alle gewenste locaties komen en bent u niet afhankelijk van het plaatselijke openbaar vervoer. Daarnaast beschikt u hiermee ook over een betrouwbaar vervoersmiddel en komt u niet terecht in een bus die u in Nederland beslist niet tegen zou komen op de weg. Sixt autoverhuur zorgt ervoor dat alle auto's die bij Nuevo Laredo Luchthaven verhuurd worden goed onderhouden zijn. Dat voorkomt problemen onderweg. Graag tot ziens bij autoverhuur Sixt op Nuevo Laredo Luchthaven!

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.15:20 - 17:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Nuevo Laredo Luchthaven NLD Carr. a Piedras Negras Km. 7.5 88020 Nuevo Laredo 27.446160, -99.567990 +52-8677124241

Sixt verhuurstation Nuevo Laredo Luchthaven NLD

Carr. a Piedras Negras Km. 7.5
88020 Nuevo Laredo
 
Telefoon +52-8677124241

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice