Auto huren in Monterrey

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Monterrey

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Monterrey Luchthaven, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Monterrey

Ook in Monterrey kunt u voor een auto terecht bij de autoverhuur van Sixt

Ook in Monterrey kunt u voor een auto terecht bij de autoverhuur van Sixt

Wanneer u voor een vakantie of zakenreis het Mexicaanse Monterrey bezoekt, is het prettig om de beschikking te kunnen hebben over een betrouwbare representatieve huurauto. Bij ons kunt u in diverse klassen een prima auto huren in Monterrey. U vindt onze autoverhuur in Monterrey op maar liefst 6 verschillende locaties in en om de stad. Zo is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt waar onze medewerkers u graag met raad en daad terzijde staan.
Een auto huren in Monterrey gaat net zo eenvoudig als thuis

Een auto huren in Monterrey gaat net zo eenvoudig als thuis

Waar ter wereld u ook bent, bij onze goedkope autoverhuur werkt het in al onze meer dan 2000 vestigingen even gemakkelijk en klantvriendelijk. Wij begrijpen dat een auto huren voor u geen dagelijks werk is en wij houden onze voorwaarden en de huurovereenkomst daarom graag zo overzichtelijk mogelijk. Wij maken graag een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zodat u er van overtuigd kunt zijn dat u uzelf financieel niets te kort doet. Bij de autoverhuur in Monterrey kunt u zich goed laten voorlichten over de mogelijkheden en direct een auto reserveren. Tegenwoordig kunt u vanzelfsprekend ook een auto huren via onze website of middels de speciale app voor uw smartphone. Verder staan wij u ook graag telefonisch te woord op nummer 023-5698656. Het is ook mogelijk om een auto te bespreken via uw reisbureau. Wij hebben in Monterrey goed bereikbare locaties waaronder twee vestigingen op de luchthaven. Adressen kunt u gemakkelijk vinden op de website onder het kopje "Vestiging zoeken". Let u op de website vooral ook op onze topaanbiedingen waar u wellicht uw voordeel mee kunt doen.
Voor u het weet bent u alweer onderweg in Monterrey

Voor u het weet bent u alweer onderweg in Monterrey

Wij houden niet van moeilijk doen en zorgen dat u zo snel mogelijk met uitstekend tijdelijk vervoer de stad in kunt rijden waar u aansprekende bezienswaardigheden kunt bezoeken zoals: het historische plein La Macroplaze, het bisschoppelijk paleis met daarin een fantastisch museum en het beroemde park Fundidora. Ook zijn er in Monterrey veel uitstekende horeca- en uitgaansgelegenheden die u in een van onze auto's goed kunt bereiken!
Show more

Handige weetjes voor huren in Monterrey

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Monterrey?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Monterrey dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Monterrey.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Monterrey?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Monterrey. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 102 reviews
Service tijdens en na de huur
(5,0)
Inlevering voertuig
(4,7)
Overgave voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Monterrey

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Monterrey?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Monterrey?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Monterrey?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Monterrey

Meer weergeven