Autoverhuur
Mauritius Luchthaven
Inklappen
Mauritius // Plaisance // Mauritius Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Mauritius Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Sir Seewoosagur Ramgoolam AP
  51520 Plaisance, Mauritius MU +230-52509999
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: MRU
Sixt verhuurstation: 6210
Openingstijden
Ma. - Zo.00:00 - 24:00
Feestdag00:00 - 24:00
 
 24u ophalen
24u inleveren

Goedkoop auto huren Mauritius Luchthaven

Een auto huren bij Sixt is bijna overal ter wereld mogelijk. Dit Duitse bedrijf heeft maar liefst 4000 verhuurlocaties wereldwijd, onder andere op Mauritius. Verken dit prachtige eiland in de Indische Oceaan met een huurauto! Bij het vliegveld van Mauritius (MRU) staan verschillende modellen voor u klaar. Deze zijn maximaal zes maanden oud. U heeft de keuze uit auto's en stationwagens. Wij kunnen met onze huurauto's echter alleen de door u geboekte voertuigcategorie garanderen. Het is niet mogelijk om een specifieke auto te huren.

Auto huren Mauritius luchthaven: vakantiepret begint al thuis

Voor betrouwbare autoverhuur bent u bij Sixt autoverhuur aan het juiste adres. Uw vakantiepret begint al thuis doordat u de auto snel en eenvoudig online kunt boeken. Geef hier al uw wensen aan, zodat u geen zorgen heeft wanneer u arriveert op het vliegveld van Mauritius. Het is zelfs mogelijk om te boeken via uw Blackberry, Android of iPhone. De app bestaat uit verschillende talen, navigatie en u kunt zelfs al uw route plannen.

Aankomst op Plaisance Mauritius: Ontdek het eiland in stijl

In het verleden stond Mauritius luchthaven, het belangrijkste van het eiland, bekend als 'Plaisance luchthaven'. U arriveert dan ook op Plaisance Mauritius. Na aankomst loopt u in een paar minuten naar de ontvangsthal. De crew van Sixt geeft u vervolgens belangrijke tips wat betreft het wegennet van Mauritius. Zo zijn de wegen erg smal, waardoor u dus voorzichtig moet rijden. Vergeet ook vooral niet dat het op Mauritius normaal is om aan de linkerkant van de weg te rijden! Mauritius luchthaven bevindt zich op ongeveer 45 minuten rijden van de hoofdstad Port Louis. Bekijk in deze bruisende stad onder andere de vele prachtige schepen die arriveren en vertrekken in de haven. Vlakbij de haven ligt bovendien het enorme complex 'Le Caudan Waterfront. Hier kunt u uitgebreid winkelen, een gokje wagen in het casino of de bioscoop bezoeken. U kunt uw auto kwijt in de nabijgelegen parkeergarage 'Dias Pier'. Wilt u zich graag verdiepen in Mauritius? Bezoek dan het 'Natural History Museum', midden in Port Louis, en leer alles over de indrukwekkende flora en fauna van Mauritius.


( Station Manager )

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.00:00 - 24:00
Feestdag00:00 - 24:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Mauritius Luchthaven MRU Sir Seewoosagur Ramgoolam AP 51520 Plaisance, Mauritius -20.430000, 57.683056 +230-52509999 +230-4271010

Sixt verhuurstation Mauritius Luchthaven MRU

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP
51520 Plaisance, Mauritius
 
Telefoon +230-52509999
Fax +230-4271010

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • 24u ophalen
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice