car image car image
Auto huren Martinique
 
 

Waarom bij Sixt huren?

  • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
  • Goedkoop een auto huren in Martinique
  • Huurauto's in Martinique en wereldwijd
  • Autoverhuur in meer dan 100 landen
  • meer dan 180.000 huurauto's
  • 50.000 Duitse premium auto's
  • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland

Auto huren Martinique: genieten op de Antillen

Martinique is een schitterend CaraÔbisch eiland dat behoort tot de Franse Antillen. Onze autoverhuur is gevestigd op het enige vliegveld(FDF) van het eiland waarvandaan u via de Autoroute binnen tien minuten naar hoofdstad Fort-de-France rijdt. Op het overzeese departement van Frankrijk zijn de wegen goed onderhouden waardoor een auto de ideale manier van transport is. Het geeft u de vrijheid iedere uithoek van Martinique te ontdekken. Omdat onze auto's nooit ouder dan een half jaar oud zijn, heeft u altijd het gevoel in een nieuwe auto te rijden en bent u ervan verzekerd in een goed werkende auto met airconditioning te rijden.

Martinique Country

Auto huren Martinique: gemak en comfort

Vanzelfsprekend zijn de Nederlandse Antillen een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Toch heeft ook Martinique, als onderdeel van de Franse Antillen, de toerist veel te bieden. Schitterende stranden onder een tropische zon en koloniale steden en dorpen. Het formaat van het eiland zorgt ervoor dat u het snel leert kennen en zich er snel thuis zal voelen. De autoverhuur van Sixt op Martinique is gevestigd op het vliegveld. Als u van tevoren de auto reserveert, zetten wij de auto vast klaar. Zo stapt u vanuit het vliegtuig in de auto en bent u binnen no time op de plaats van bestemming. Ook op Martinique kunt u bouwen op de wereldwijde bekende efficiŽntie van Sixt!

Martinique Country

Ontdek dit CaraÔbische eiland met de auto

Martinique meet in de lengte ongeveer 60 kilometer. Op het eiland ligt ruim 2000 kilometer aan goed onderhouden wegen. Martinique leent zich dus uitstekend om te verkennen met de auto. Er valt genoeg te ontdekken! Over het gehele eiland zorgen heuvels en bergen voor schilderachtige plaatjes. Er lopen kronkelende wegen door de jungle en de vulkaan Mont Pelťť is een bezienswaardigheid op zich. De hoofdstad Fort-de-France is een typische Antilliaanse stad waarin het stadsleven vermengd wordt met de relaxte tropische sfeer. Met een huurauto van Sixt leert u dit eiland van alle kanten kennen!

Martinique Country

 
 

Auto huren op de luchthavens