Auto huren in Tanger

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Tanger

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Tanger Luchthaven, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Tanger

Auto huren in Tanger: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Tanger: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De goedkope autoverhuur van Sixt biedt niet alleen een uitgebreide service in Nederland, maar ook in tal van andere landen over de hele wereld. Wanneer u naar Marokko reist, dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij onze autoverhuur in Tanger. In deze prachtige plaats kunt u bij twee locaties van onze autoverhuur terecht. U kunt uw huurauto ophalen en retourneren bij de vestiging op Tanger International Airport (MA) of bij onze vestiging aan de Rue Al Jabha Al Watania in Tanger. Uiteraard kunt u een auto huren in Tanger die bij u past. Zo bieden wij u onder meer auto's die op benzine of diesel rijden, sportauto's, gezinsauto's en luxe auto's.
Een auto huren om Tanger te gaan bewonderen

Een auto huren om Tanger te gaan bewonderen

Een auto huren in een indrukwekkende plaats als Tanger, Marokko, is absoluut aan te raden wanneer u niets van de stad wilt missen. Tanger heeft u namelijk ontzettend veel te bieden. In de omgeving van onze autoverhuur in Tanger vindt u diverse interessante musea, zoals het Oudheidkundig Museum, het Museum voor Marokkaanse Kunst en het Museum voor Amerikaanse Betrekkingen. Natuurlijk zijn er ook diverse andere uitjes te maken in de omgeving van de autoverhuur in Tanger. U kunt een bezoek brengen aan de Hercules Grot, aan de prachtige haven van de plaats of aan de vuurtoren. Met uw huurauto rijdt u ook met alle gemak naar Cap Spartel, een prachtige baai en kaap net buiten de stad.
Reserveren bij onze goedkope autoverhuur

Reserveren bij onze goedkope autoverhuur

Een auto huren in Tanger is snel geregeld bij onze verhuur. U kunt alles al vanuit Nederland regelen, zodat u in Marokko niets meer hoeft te doen dan uw auto ophalen om uw reis te beginnen. Uiteraard kunt u diverse zaken bij reserveren, zoals kinder- en babyzitjes, of een navigatiesysteem. De verzekering is goed geregeld, ook wanneer er een extra bestuurder is. Kortom, u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken. U reserveert eenvoudig via onze mobiele app, via de website, ons callcenter of uw eigen reisorganisatie. Heeft u nog vragen of wenst u persoonlijk advies? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Show more

Handige weetjes voor huren in Tanger

Autoverhuur onder 25 jaar in Tanger:

de minimumleeftijd voor het huren van een auto in Tanger is 21 jaar als zowel de huurder als de bestuurder minimaal twee jaar in het bezit van een rijbewijs zijn.

Dekkingspakketten:

je gaat pas echt met een gerust hart de weg op wanneer je een dekkingspakket van SIXT bijboekt.

One-way huur:

one-way huur zijn bij locaties van SIXT in Marokko toegestaan onder bepaalde voorwaarden. Internationale one-way huur is niet toegestaan.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,9
Op basis van 285 reviews
De route naar SIXT
(5,0)
Op de SIXT-vestiging
(4,9)
Overgave voertuig
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Tanger

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Tanger?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Tanger?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Tanger?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Tanger?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Tanger?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Tanger

Meer weergeven