Rabat

Auto huren Rabat – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u de stad Rabat in Marokko bezoekt, dan biedt de autoverhuur van Sixt u vele mogelijkheden. Een huurauto geeft u alle vrijheid om de bijzondere stad en de nabije omgeving op een prettige en comfortabele manier te ontdekken. U kunt het authentieke oosterse leven ervaren in het oude deel van de stad, de Medina, of een meer westerse sfeer proeven in de nieuwe stad, de Ville Nouvelle. Ook bent u met eigen vervoer in de gelegenheid de omgeving van de stad te verkennen en Chella te bezoeken, een oude Romeinse havenstad even buiten Rabat, of Jardin Exotique, de tropische tuinen, 13 kilometer ten noorden van de Rabat.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur en Rabat

Een auto huren in Rabat kan op twee locaties. U kunt terecht bij de luchthaven van Rabat-Salé (RBA) en bij Rabat Delivery Service in de stad. We helpen u graag bij een van onze verhuurstations met het vinden van een geschikte, luxueuze huurauto. Het is mogelijk ter plaatse uw wensen kenbaar te maken en kennis te maken met de vele mogelijkheden van onze flexibele en goedkope autoverhuur. U kunt ook, als u de voorkeur heeft, voorafgaand aan uw reis een auto huren via onze website of via de app die beschikbaar is voor diverse mobiele apparaten. U ontvangt dan direct een bevestiging van van uw reservering waarmee u ter plaatse uw auto kunt ophalen. Bij Rabat Delivery Service is het mogelijk 24 uur per dag uw auto op te halen en ook weer in te leveren. Voor informatie in Rabat kunt u telefonisch contact opnemen via het nummer +212-6-00070013.

Bekijk meer Bekijk minder
De voordelen van Sixt Autoverhuur

De voordelen van Sixt Autoverhuur

Een auto huren bij een van onze verhuurstations in Rabat is niet alleen een goedkope oplossing, het biedt tevens vele extra's en een betrouwbare service. U heeft de keuze uit een assortiment met comfortabele moderne auto's, stationwagens en, via ons verhuurstation op het vliegveld, ook SUV's. Een aantal modellen zijn geschikt voor sightseeing of een sportieve rondreis met een klein gezelschap, andere modellen bieden ruimte voor een gezin met kinderen. Een goede verzekering, ook voor een extra bestuurder, navigatie en kinderzitjes behoren tot de mogelijkheden. U kunt op elk gewenst moment uw auto ophalen en terugbrengen en kosteloos uw wensen aanpassen als dat u beter schikt. Maak kennis met onze autoverhuur en met Rabat, het maakt van uw bezoek een bijzondere ervaring.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties