Auto huren in Nador

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Nador

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Nador Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Nador

Auto huren Nador – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Nador – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u voornemens om het Marokkaanse kustgebied te ontdekken vanuit Nador? Dan kunt u bij SIXT eenvoudig en voordelig een auto huren in Nador om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Met onze uitgebreide collectie aan premium voertuigen die gemiddeld niet ouder zijn dan 6 maanden gaat u veilig de weg op in Nador!
Goedkoop een auto huren in Nador bij Sixt

Goedkoop een auto huren in Nador bij Sixt

Bij Sixt autoverhuur is een auto huren snel, eenvoudig en geniet u van vele voordelen. Ten eerste rijdt u in een nieuwe en veilige auto zodat u in alle comfort rondrijdt in Marokko. Daarnaast is reserveren eenvoudig. U kunt uw auto telefonisch reserveren, maar via de mobiele app is het zelfs nog gemakkelijker. U kiest altijd een bepaalde voertuigcategorie en nooit een specifiek model. Zo garanderen wij dat het voertuig naar keuze altijd beschikbaar is op locatie. Onze autoverhuur biedt een groot aanbod aan premium huurauto's tegen aantrekkelijke tarieven.
Autoverhuur in Nador met topservice

Autoverhuur in Nador met topservice

Naast een ruime keuze aan voertuigen kunt u vele extra's reserveren bij uw huurauto in Nador. Zo weet u zeker dat u onbezorgd en op uw eigen manier door Marokko reist. Reist u bijvoorbeeld met kleine kinderen? Dan kunt u vooraf een babyzitje reserveren. Daarnaast zijn vrijwel alle voertuigen voorzien van ingebouwde navigatie. Ook kunt u andere voorkeuren aangeven zoals een voertuig met automatische transmissie, een dieselauto of een extra bestuurder registreren. Op het moment dat u op onze locatie aankomt, staat uw auto klaar met alle gewenste extra's.
Ontdek Nador met Sixt autoverhuur

Ontdek Nador met Sixt autoverhuur

Met een huurauto in Nador heeft u alle vrijheid om dit deel van Marokko in uw eigen tempo te ontdekken. Komt u per vliegtuig aan in Nador? Bij de verhuurlocatie op het internationale vliegveld van Nador (NDR) kunt u uw reis direct per auto vervolgen. De luchthaven bevindt zich op ongeveer een half uur rijden van het centrum van Nador. Het centrum van Nador heeft een typisch Noord-Afrikaanse uitstraling waar u heerlijk doorheen kunt wandelen. Opvallend is de haven en de moderne constructie van het treinstation. Ongeveer 60 kilometer rijden vanaf het centrum vindt u Charrana Beach dat vrijwel alleen per auto te bereiken is. Het is een prachtig strand tussen de rotsbergen met een helderblauwe zee. Als u de tijd heeft, is het de moeite waard om de drieënhalf uur durende reis naar de stad Fez te ondernemen. U vindt hier volop cultuur en prachtige oude gebouwen in de medina die stamt uit het jaar 1200.
Show more

Handige weetjes voor huren in Nador

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Nador?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Nador dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Nador.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Nador?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Nador. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,9
Op basis van 156 reviews
Service tijdens en na de huur
(5,0)
Overgave voertuig
(5,0)
Op de SIXT-vestiging
(5,0)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Nador

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Nador?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Nador?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Nador?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Nador

Meer weergeven

Site Navigation