Marrakech

Huur een auto in Marrakesh

Na je landing op Marrakesh Airport zo door naar je hotel in Medina? Huur een auto in Marrakesh en deze regio van Marokko ligt aan je voeten. SIXT autoverhuur heeft een ruim aanbod voor je, met premium auto’s voor economy prijzen, zodat je altijd een perfect passende auto vindt voor jouw wensen. Ervaar het comfort van een compacte sedan, de ideale stadsauto. Een stoere SUV geeft je de robuuste wegligging en hoe hoger je zit, hoe meer je ziet. De Engelssprekende medewerkers bieden je de SIXT service die je wereldwijd gewend bent.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Marrakesh

Huur een auto in Marrakesh voor je dagtrips. Reis je met een groter gezelschap en blijf je langer op weg? Huur dan een Van of een bus. Zo weet je zeker dat je voldoende plek hebt voor alle passagiers en hun bagage. Wie kinderen aan boord heeft gaat voor veiligheid en reserveert een kinderzitje, en wil je niet alleen achter het stuur dan boek je een bestuurder bij. Zo zorgt SIXT met de boekbare extra’s voor al je behoeften onderweg. En met de lange termijnhuur krijg je bovendien extra voordeel.
 

Handige tips bij bezoek aan Marrakesh

Wat te doen in Marrakesh

Met het oude stadsdeel Medina, de prachtige Islamitische tuinen, bruisende markten, bijzondere museums en schitterende Moskeeën is Marrakesh een geliefde reisbestemming. Modeliefhebbers mogen de Jardin de Marjorelle en het Yves Saint Laurent museum niet over slaan. Huur een auto in Marrakech en je kan overal, met airco, naartoe, zoals de Ouzoud-watervallen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties