Casablanca

Auto huren Casablanca – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Casablanca biedt veel voordelen. Casablanca is een moderne jonge stad die vele interessante cuturele bezienswaardigheden biedt. Zo kunt u de moskee Hassan II niet missen evenals het plein Mohammed V om de sfeer van Casablanca te proeven. De nieuwe medina in de Habous wijk is prachtig ook een must-see in de stad. Het is gebouwd door de Fransen aan het begin van de 20ste eeuw. De Habous wijk is buiten het centrum gelegen, in het Zuid-Oosten van de stad en is het makkelijkste per auto te bereiken. Ook als u de omgeving van Casablanca wilt bezichtigen, rijk aan sprookjesachtige landschappen en mooie stranden is een auto huren een praktische oplossing. Een autoverhuur in Casablanca biedt u de vrijheid en de mogelijkheid om moeilijk bereikbare plaatsen aan te doen.

ALLE SIXT LOCATIES

Eenvoudig en snel autoverhuur regelen in Casablanca

Een huurauto reserveert u zeer eenvoudig op de manier die u het beste schikt. Een reservering voor een autoverhuur in Casablanca kan ofwel telefonisch via de Nederlandse hotline op nummer +31 (0) 23 - 5 69 86 56, via de mobile app, persoonlijk bij één van onze vestigingen of online vanuit het gemak van uw eigen zitkamer via www.sixt.nl. De internet reservering wordt direct verwerkt, u ontvangt binnen enkele minuten uw bevestiging per email. U hebt een ruimte keuze moderne wagens uit ons wagenpark. Geen enkele auto is ouder dan 6 maanden, alle auto's zijn voorzien van alle gemakken. Daarnaast heeft u bij het auto huren de mogelijkheid om extra accessoires te boeken zoals een navigatiesysteem of indien nodig een kinderzitje. U kunt van maandag tot en met zaterdag de auto bij ons ophalen n het centrum van Casablanca. Na het reserveren is het een kwestie van naar de servicebalie komen om de sleutels op te halen. Eenvoudiger kunnen we het niet maken!

Bekijk meer Bekijk minder
Goed en goedkoop gaan hand in hand

Goed en goedkoop gaan hand in hand

Bij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen scoren we zeer hoog. Dankzij de goedkope autoverhuur is een auto huren ook nog eens een voordelig alternatief voor het openbaar vervoer. De hoogwaardige kwaliteit van het wagenpark garandeert een veilige en onbezorgde ervaring. Of u alleen of met een groep mensen reist, of u een auto huurt om door Casablanca te rijden of om een rondreis door Marokko te ondernemen, een huurauto van Sixt biedt een geschikte betrouwbare en snelle oplossing.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties