Auto huren in Agadir

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Agadir

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Agadir Airport, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Agadir

Auto huren Agadir – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Agadir – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Agadir ligt aan de westkust van Marokko en kan uitstekend verkend worden met een auto van autoverhuur Sixt. De havenstad met haar prachtige haven is tevens de grootste badplaats van het land. Agadir is een bezoek meer dan waard. De stad ligt ten zuiden van het prachtige Atlasgebergte en is met name populair door de moderne bouw met veel ruimte. De stranden zijn langgerekt, met een overvloed aan amusement. Ook wordt er veel watersport bedreven. Agadir is een imposante stad met veel brede lanen en aangelegde tuinen. De route over het klif die loopt langs de Kasbah uit de zestiende eeuw biedt een prachtig uitzicht over de oceaan. Het Anti-Atlas gebied met haar kleurige valleien is met autoverhuur in Agadir intens te beleven.
Een auto huren in Agadir

Een auto huren in Agadir

In Agadir is het eventueel ook mogelijk om met openbaar vervoer of per taxi te reizen. Maar als u bij een goedkope autoverhuur zoals Sixt een auto huurt, heeft u veel meer flexibiliteit en vrijheid om de stad in uw eigen tempo en met uw eigen route te verkennen. Het wachten op een bus die niet komt, of het zitten in een volle trein zonder airconditioning is met het een auto huren in Agadir voorgoed verleden tijd. Het reiscomfort wordt enorm verhoogd als er bij aankomst in Agadir een auto voor u en uw gezelschap klaar staat. Bovendien gebruiken wij alleen nieuwe auto's van niet meer dan een half jaar oud. Ontdek hoe comfortabel reizen met een huurauto is, en overweeg een auto huren bij uw bezoek aan Agadir.
Autoverhuur Agadir

Autoverhuur Agadir

U vindt ons in Agadir op een handige locatie, op het vliegveld van de stad (AGA). Het kantoor voor autoverhuur is dagelijks geopend van 8-23u, ook in het weekend en op feestdagen. U kunt hier terecht voor het boeken van uw huurauto. Wilt u graag dat de auto bij aankomst al voor u klaar staat, dan kunt u vooraf telefonisch of online een auto huren. In een prijsvergelijking voor goedkope prijzen komen wij goed uit de bus. Sluit u bij ons een huurovereenkomst, dan is hierbij een all-risk verzekering inbegrepen. Het bijboeken van een navigatiesysteem, extra bestuurder of kinderzitje is optioneel ook mogelijk.
Show more

Handige weetjes voor huren in Agadir

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Agadir?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Agadir dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Agadir.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Agadir?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Agadir. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,9
Op basis van 166 reviews
Overgave voertuig
(5,0)
De route naar SIXT
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Agadir

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Agadir?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Agadir?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Agadir?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Agadir

Meer weergeven