Autoverhuur
Gozo
Inklappen
Malta // Gozo
Gegevens wijzigen

Auto huren Gozo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Malta Airport Luqa
  Arrival Lounge Int. Airport
  LQA 05 Luqa

  Ma. - Zo.10:00 - 17:00
  Feestdag10:00 - 17:00
  Op deze locatie huren

 • Malta/The George Hotel
  Triq Paceville
  STJ 3013 St. Julians

  Ma. - Vr.08:15 - 12:00
  Feestdag08:00 - 11:30
  Op deze locatie huren

 • Malta Airport Luqa

  Sixt Autoverhuur
  Arrival Lounge Int. Airport
  LQA 05 Luqa

  Ma. - Zo.10:00 - 17:00
  Feestdag10:00 - 17:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Malta/The George Hotel

  Sixt Autoverhuur
  Triq Paceville
  STJ 3013 St. Julians

  Ma. - Vr.08:15 - 12:00
  Feestdag08:00 - 11:30

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Auto huren in Gozo, Malta

Sixt autoverhuur biedt u een comfortabele en betrouwbare manier om Gozo, het kleine zusje van Malta, te verkennen. De drie grootste eilanden van het Maltese archipel zijn: Malta, Gozo en Comino. Gozo biedt schitterende authentieke landschappen en een veelvoud aan natuurschoon. Malta is een aangename populaire bestemming, mede dankzij het zachte klimaat het hele jaar door en de relatief korte vliegtijd vanuit Nederland. Malta kent een rijke historie en biedt cultureel uitdagende bestemmingen. Gozo bereikt u vanuit het hoofdeiland per watervliegtuig of veerboot. Door uw auto op Gozo te huren bespaart u de kosten van de overtocht. Daarnaast bent u niet afhankelijk van de bussen op het eiland en kunt u alle bestemmingen bezichtigen wanneer u maar wilt. U haalt uw gereserveerde huurauto direct op bij de servicebalie van de autoverhuur bij Hotel Kempinski in San Lawrenz. Dit servicepunt is dagelijks, ook op zon- en feestdagen, van 8:00 tot 12:00 geopend. Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze autoverhuur in Gozo dan kunt u met de medewerkers van onze callcenter contact opnemen. Zij helpen u graag.

Voordelig een auto huren

Om een auto te huren in Gozo reserveert u het eenvoudigst de wagen naar keuze via de website, de mobiele apps of telefonisch. Bij de reservering hoort standaard een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Tegen een kleine vergoeding kunt u dit uitbreiden naar een all risk verzekering en/of uw eigen risico verlagen. Sixt biedt ten alle tijde scherpe tarieven aan bij onze goedkope autoverhuur. Ons assortiment omvat verschillende soorten huurauto's waaronder grote gezinsauto's en krachtige terreinwagens. Zo kunt u afhankelijk van uw reisdoel de geschikte auto huren. Heeft u extra opties nodig zoals een navigatiesysteem, airco of een babystoeltje dan kunt u dat eenvoudig aangeven en bijboeken bij uw reservering.

Gozo een mooie mix van natuur en cultuur

Nadat u uw auto bij de autoverhuur in Gozo heeft opgehaald kunt u de veelzijdige must-sees van het eiland verkennen. Mist u vooral de megalithische tempels van Ggantija niet. Deze imposante bouwwerken behoren tot de Unesco Werelderfgoed lijst. Ook de citadel in de hoofdstad Victoria (Rabat) is zeer de moeite waard, net als de mozaÔekvloeren van Domus Romana. Bent u toe aan wat overweldigende natuurpracht? Er zijn op Gozo vele schitterende rustige stranden en afgelegen baaien die er op wachten ontdekt te worden!

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice