Autoverhuur
MaleisiŽ
Inklappen
MaleisiŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in MaleisiŽ - huurauto online boeken

Wilt u ook een betrouwbare en goedkope huurauto in Maleisie? Komt u dan naar Sixt autoverhuur!

Een goedkope huurauto in Maleisie

Om goedkoop een auto te huren in Maleisie hoeft u alleen maar naar Sixt te gaan. U kunt er zelf voor kiezen om dit in MaleisiŽ zelf te doen, of aan uw bureau, nog voordat u vertrekt. Via onze website of gratis mobiele app kiest u eenvoudig uw data en de voertuigcategorie van uw voorkeur. Naast de voertuigcategorie kunt u ook meteen een aantal extra opties reserveren. Wat dacht u van navigatie, een babyzitje of een automaat? U geniet van veel extra vrijheid met een huurauto in Maleisie. Welke route u ook neemt, bij Sixt mag u het inleveren bij een andere vestiging dan de oorspronkelijke.

Autoverhuur in Maleisie - handig om te weten

In MaleisiŽ rijdt u links en mag u rechts inhalen. Let u speciaal op als u een kruising nadert met een gele diagonale streep. U mag alleen doorrijden als u het kruispunt in ťťn keer kunt passeren. Op grote doorgaande wegen zult u speciale rijvakken voor motorfietsen aantreffen. Houdt u hier goed rekening mee. De grote doorgaande wegen in MaleisiŽ zijn goed onderhouden en op sommige betaalt u een klein bedrag aan tol. Wilt u de binnenlanden in, houdt u er dan rekening mee dat veel wegen van mindere kwaliteit zijn en zeker in de kleine dorpen onverhard. Vraagt u ons advies om veilig en comfortabel een auto te huren in Maleisie.

Ontdek MaleisiŽ met een huurauto

MaleisiŽ is een prachtig land met naast een interessante geschiedenis en cultuur vooral een adembenemende natuur. Bezoekt u in de hoofdstad Kuala Lumpur een van de vele markten in Chinatown om sfeer te proeven, gaat u naar de imposante Petronas Twin Towers en rijdt u dan een paar uur richting het westen, naar het historische Malakka. Wilt u het beste van wat de plaatselijke keuken te bieden heeft proeven? Dan is het oude stadscentrum van Malakka dť plaats om dit te doen. Als u neushoorns, olifanten en tijgers in het wild wilt zien, is een bezoek aan het prachtige natuurreservaat van Teman Negara echt aan te raden. Geniet u ook van de uitgestrekte theeplantages in de Cameron Highlands, waar u zult merken dat ook de temperatuur aangenaam zal zijn. Met een huurauto van Sixt ziet u pas echt hoe mooi MaleisiŽ is.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice