Libië

Auto huren in Libië - huurauto online boeken

Libië is een uniek land in de wereld. Het land maakt momenteel een stormachtige ontwikkeling door en is meer dan een bezoek waard. Openbaar vervoer en dergelijke zaken zijn nog niet optimaal en een auto is dan ook de ideale manier om kennis te maken met het land. Dit geeft u alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Wij hebben voor iedere bestemming het juiste model beschikbaar. Een auto huren in Libië doet u dus bij SIXT!

libya side

Auto huren in Libië: vertrouwd op vreemde bodem

Onze autoverhuur heeft twee vestigingen in Libië, beide in de hoofdstad Tripoli. Een daarvan is gevestigd op het vliegveld, de ander in het stadscentrum. U kunt onze autoverhuur dus altijd makkelijk bereiken. En hoe ver u ook van huis bent, u kunt vertrouwen op de beproefde formule van Sixt. Dus ook in Libië kunt u buiten de openingstijden van de balie de auto op- en afhalen. Als u van tevoren reserveert, zetten onze medewerkers de auto vast klaar zodat u gelijk in de huurauto kunt stappen. Wij beschikken over een ruim assortiment. Behalve sportauto's en cabrio's huurt u bij ons ook een auto met vierwielaandrijving. Dit is onmisbaar wanneer u het binnenland van Libië in wil trekken.

Bekijk meer Bekijk minder
Maak kennis met het nieuwe Libië

Maak kennis met het nieuwe Libië

Momenteel is er genoeg te beleven in Libië. Het land liep voorop in de Arabische lente en is ook een van de meest ontwikkelde landen in Afrika. Verwacht wordt dat het land de komende jaren, met vallen en opstaan, een stormachtige ontwikkeling zal meemaken. Met een huurauto kunt u dit zelf van nabij aanschouwen. De Middellandse zee in het noorden, de Sahara in het zuiden en alles wat ertussenin ligt maken Libië tot een land van uitersten en het zal u dan ook voor verrassingen blijven stellen. Na jaren in een dictatuur te hebben geleefd, wil de bevolking dolgraag met de buitenwereld in contact treden. U zult kennismaken met een puur volk. Ontdek het met Sixt!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties