Autoverhuur
LibiŽ
Inklappen
LibiŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in LibiŽ - huurauto online boeken

Een auto huren in LibiŽ: gemak en comfort

LibiŽ is een uniek land in de wereld. Het land maakt momenteel een stormachtige ontwikkeling door en is meer dan een bezoek waard. Openbaar vervoer en dergelijke zaken zijn nog niet optimaal en een auto is dan ook de ideale manier om kennis te maken met het land. Dit geeft u alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Wij hebben voor iedere bestemming het juiste model beschikbaar. Een auto huren in LibiŽ doet u dus bij Sixt!

Auto huren in LibiŽ: vertrouwd op vreemde bodem

Libyen Country

Onze autoverhuur heeft twee vestigingen in LibiŽ, beide in de hoofdstad Tripoli. Een daarvan is gevestigd op het vliegveld, de ander in het stadscentrum. U kunt onze autoverhuur dus altijd makkelijk bereiken. En hoe ver u ook van huis bent, u kunt vertrouwen op de beproefde formule van Sixt. Dus ook in LibiŽ kunt u buiten de openingstijden van de balie de auto op- en afhalen. Als u van tevoren reserveert, zetten onze medewerkers de auto vast klaar zodat u gelijk in de huurauto kunt stappen. Wij beschikken over een ruim assortiment. Behalve sportauto's en cabrio's huurt u bij ons ook een auto met vierwielaandrijving. Dit is onmisbaar wanneer u het binnenland van LibiŽ in wil trekken.

Maak kennis met het nieuwe LibiŽ

Libyen Country

Momenteel is er genoeg te beleven in LibiŽ. Het land liep voorop in de Arabische lente en is ook een van de meest ontwikkelde landen in Afrika. Verwacht wordt dat het land de komende jaren, met vallen en opstaan, een stormachtige ontwikkeling zal meemaken. Met een huurauto kunt u dit zelf van nabij aanschouwen. De Middellandse zee in het noorden, de Sahara in het zuiden en alles wat ertussenin ligt maken LibiŽ tot een land van uitersten en het zal u dan ook voor verrassingen blijven stellen. Na jaren in een dictatuur te hebben geleefd, wil de bevolking dolgraag met de buitenwereld in contact treden. U zult kennismaken met een puur volk. Ontdek het met Sixt!

Libyen Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice