Libanon

Auto huren in Libanon - huurauto online boeken

Door een auto te huren in Libanon kunt u dit schitterend en verrassend land op uw gemak ontdekken. Bezoek de indrukwekkende ruines van Baalbeck en Byblos, geniet van het vooruitstrevende nachtleven van Beiroet, ontdek de skigebieden rondom Faraya en trek een dag uit voor een bezoek aan het ceder bos bij het pittoreske stadje Bcharre. Libanon beschikt over zeer beperkte openbaar vervoer mogelijkheden en de meeste toeristische trekpleisters zijn dan ook alleen per auto bereikbaar. Met een huurauto bent u autonoom en vrij om uw tijd zo in te delen als het u uitkomt. Een huurauto biedt de mogelijkheid om op aangename wijze de vele bezienswaardigheden in Libanon in uw eigen tempo te bezichtigen. Het is mogelijk om een navigatiesysteem bij te boeken tijdens de reservering van uw auto zodat u eenvoudig alle bestemmingen die u in Libanon wilt aandoen kunt vinden.

lebanon side

Autoverhuur in Libanon

Een auto reserveert u snel en efficiënt via www.sixt.nl, de apps op uw smartphone of telefonisch via de Nederlandse hotline of via het lokale nummer in Libanon. Vervolgens kunt u de autosleutels ophalen in Beiroet. Er zijn drie ophaalpunten in Beiroet, één op het vliegveld en twee in het centrum van de stad. U kunt de auto daar ophalen waar het u het beste schikt. Ons verhuurlocatie in Beirut Airport(BEY) is het gehele jaar 24/24 geopend. Bent u in Libanon op zakenreis of op vakantie? Zult u voornamelijk in de stad rijden of een rondreis ondernemen door Libanon? Reist u alleen of met een groep? Voor elke omstandigheid hebben wij de ideale auto beschikbaar. Onze ervaren medewerkers helpen u graag om de juiste auto te kiezen die op uw persoonlijke situatie en wensen aansluit.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelig een veilige auto huren

Voordelig een veilige auto huren

Sixt biedt verhuurpunten in meer dan 100 landen wereldwijd en staat in alle landen garant voor hoge kwaliteit voor een zachte prijs. Bij Sixt dragen we kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Geen enkele auto uit ons uitgebreid wagenpark is ouder dan 6 maanden en al onze auto's zijn voorzien van het maximale comfort. Wij houden onze klanten graag tevreden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties