Auto huren in Laos

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Laos

Meest populair in Laos

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Vientiane Wattay Intl. Luchth., beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Laos

Een auto huren in Laos bij Sixt

Een auto huren in Laos bij Sixt

Wilt u goedkoop een auto huren in Laos? Sixt autoverhuur biedt u goed onderhouden huurauto's in verschillende voertuigcategorieën. Al onze huurauto's zijn niet ouder dan een half jaar en u kunt ze gemakkelijk ter plekke boeken op diverse locaties in Laos. Wilt u echt comfort, reserveert u ze dan online en selecteert u dan ook handige opties zoals een dieseluitvoering, navigatie of een kinderzitje. Heeft u een voorkeur voor een speciaal merk, dan kunt u deze aangeven. We kunnen echter niet te allen tijde garanderen dat dit merk en type voor u beschikbaar is. Uw huurauto in Laos zal wel van een gelijk comfortniveau zijn en afkomstig uit dezelfde voertuigcategorie.
Autoverhuur in Laos - handige weetjes

Autoverhuur in Laos - handige weetjes

In uw goedkope huurauto in Laos heeft u weinig last van de soms drukkende tropische hitte. Standaard mag u airconditioning verwachten en wat u ook wilt bezoeken, in een huurauto doet u dit op de snelste en meest efficiënte manier. In Laos rijdt het verkeer aan de rechterkant, maar in het buurland Thailand juist aan de linkerzijde. Dit is goed om te weten als u de grens wilt passeren. De wegen in de steden van Laos zijn prima begaanbaar, maar in de binnenlanden is dit zeker niet het geval. In de binnenlanden kunt u beter niet na zonsondergang lange stukken rijden. Ook zijn er gebieden waar nog steeds mijnen en bommen uit de Vietnamoorlog te vinden zijn. Wilt u veilig kunnen rijden, dan is vooraf informatie inwinnen cruciaal. Uiteraard kunt u hiervoor ook op de vestigingen van Sixt in Laos terecht.
Bezienswaardigheden in Laos

Bezienswaardigheden in Laos

Een bezoek aan de hoofdstad Vientiane zou echt op uw reisprogramma moeten staan. Bezoekt u zeker de Talat Sao, de levendige ochtendmarkt, die overigens ook 's middags open is. In Vientiane vindt u prachtige en eeuwenoude Boeddhistische tempels. Gaat u beslist ook naar Buddha Park, 25 km ten zuiden van de hoofdstad, waar u zeker 200 hindoeïstische en boeddhistische beelden kunt bewonderen. Voor natuurschoon bezoekt u het beste het koele Bolaven-plateau met zijn vele watervallen en koffieplantages. In Ban Na kunt u wilde olifanten tegenkomen. In de Viengxay-grotten ziet u hoe de soldaten van de Pathet Lao de vele bombardementen hebben overleefd. Met een huurauto in Laos leert u dit land pas echt goed kennen.
Auto huren in Laos - huurauto online boeken

Auto huren in Laos - huurauto online boeken

Ook in Laos kunt u gebruik maken van autoverhuur van SIXT. Of u nu in de steden blijft of de ruige binnenlanden bezoekt, wij hebben voor u een geschikte huurauto met veel extra comfort.
Show more

Handige weetjes voor huren in Laos

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Laos?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Laos dien je tenminste 23 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Laos.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Laos?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 22 reviews
De route naar SIXT
(5,0)
Service tijdens en na de huur
(5,0)
Inlevering voertuig
(5,0)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Laos

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Laos?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Laos?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Laos

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Laos

Meer weergeven