Opatija

Auto huren Opatija – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De Lungomare van Opatija is een van de mooiste bezienswaardigheden van Opatija. Huur een auto bij de autoverhuur in Opatija en maak deze schitterende wandeltocht. De medewerkers van onze goedkope autoverhuur maken u wegwijs en vertellen u graag over alle attracties van dit aangename vakantieland. Niet voor niets weten steeds meer mensen hun weg te vinden naar Kroatië. Het land heeft alles: prachtige natuur, historische steden, lekker eten en een vriendelijke bevolking. Onze autoverhuur is gevestigd in het centrum van de stad en dus goed bereikbaar. U kunt direct vanuit Nederland al de auto van uw keuze reserveren. De medewerkers in Opatija zetten de auto dan vast klaar en voorzien hem van de door u gewenste accessoires.

ALLE SIXT LOCATIES

De voordelen van een auto huren in Opatija

Een van de belangrijkste elementen van de succesformule van Sixt is de prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Medewerkers van de vestiging ter plaatse vergelijken op dagelijkse basis de prijzen met de concurrentie. Zij zorgen ervoor dat de prijzen van de autoverhuur in Opatija de goedkoopste zijn van Kroatië. Zo kunt u als klant erop vertrouwen dat u altijd huurt tegen het beste tarief. Bovendien weet u dat u hiervoor de vertrouwde service krijgt. Huurauto's zijn altijd zo goed als nieuw en onze medewerkers staan voor u klaar. Op afspraak is het mogelijk om de auto buiten de openingstijden op te halen of terug te brengen.

Bekijk meer Bekijk minder
Schitterende natuur en cultuur in Opatija

Schitterende natuur en cultuur in Opatija

De Lungomare van Opatija is een wandelroute van twaalf kilometer. In deze relatief korte afstand komt u schitterende historische gebouwen tegen uit de tijd van de Donaumonarchie. Tegelijkertijd wandelt u langs schitterende rotsen en de azuurblauwe Middellandse zee. Deze zee is uiteraard ook een belangrijke trekpleister voor de toeristen in Opatija. Onze autoverhuur is dan ook een ideale partner voor uw onbezorgde zonvakantie. U kunt kiezen uit de comfortabele stranden in deze mooie badplaats, maar een auto huren biedt u natuurlijk ook de gelegenheid eropuit te trekken. Tientallen kilometers kustlijn garanderen altijd een heerlijke plek op het strand!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties