Autoverhuur
Kenia
Inklappen
Kenia
Gegevens wijzigen

Auto huren in Kenia - huurauto online boeken

Auto huren Kenia, een zeer handige service!

Met Sixt kunt u in het natuurrijke Kenia een luxe auto reserveren. Bent u één van de gelukkigen die naar dit mooie land met tropisch klimaat vertrekt? Wellicht voor een vakantie waar u lang naar hebt uitgekeken of voor zakelijke doeleinden? U heeft de reis en uw hotel met zorgvuldigheid geboekt, maar hoe zit het met een huurauto? Het is toch uiterst comfortabel als u van Kenia kan genieten in uw eigen luxe auto met airco! In Kenia kunt u ons vinden in de steden Mombasa en Nairobi op centraal gelegen plaatsen. Zo kunt u onze servicebalie bijvoorbeeld gelijk op het Nairobi airport J. Kenyatta vinden, waar u 24/7 een auto kan ophalen en ook weer kan inleveren. Dat is nog eens een goed begin van uw trip!

Kenia Country

Voordelig en snel een luxe auto huren in Kenia

De huurauto's van Sixt zijn bijzonder luxe, alle automodellen zijn nooit ouder dan zes maanden. Hadden wij u al verteld dat onze auto's daarnaast ook nog eens hartstikke voordelig zijn! Ook het reserveren van een auto is bij ons snel geregeld. U kunt ons bellen of de website bezoeken of u regelt uw reservering via uw reisbureau. Bent u al onderweg? Geen probleem, wij hebben een handige iPhone en BlackBerry app waarmee u zelfs onderweg uw favoriete model auto kunt reserveren. Service staat bij ons hoog in het vaandel!

Kenia Country

Ga de natuur in met auto huren Kenia van Sixt!

Kenia kenmerkt zich door vele indrukwekkende wildreservaten en nationale parken vol met wilde diersoorten en verschillende vogels. Voor zebra's, flamingo's, giraffes, olifanten, nijlpaarden en leeuwen in het wild moet u in Kenia zijn! Met onze autoverhuur service bent u verzekerd van een betrouwbare en luxe auto om al het moois van Kenia te bezichtigen. Rijd in stijl door Kenia en reserveer nu uw auto!

Kenia Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice