Trento

Auto huren Trento – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gaat u op reis naar Zuid-Tirol, dan is het beslist een aanrader om een auto te huren bij SIXT autoverhuur in Trento. Op maandag tot zaterdag staat ons enthousiaste team hier voor u klaar. Komt u van Bolzano Airport (BZO / LIPB), Vicenza Airport (VIC) of misschien Verona Airport (VRN), dan zorgt ons toegewijde team in een handomdraai voor de vereiste mobiliteit.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop huren met een goede service

U kunt bij onze autoverhuur vestiging een auto huren in Trento en u heeft een keuze uit personenauto's, stationwagens, sportauto's en cabrio's. Genoeg mogelijkheden dus om uw vakantie op een ontspannen wijze te gaan vieren. Wisselt u elkaar af tijdens het rijden, dan kunt u in de huurovereenkomst meerdere bestuurders opnemen. Ook een kinderzitje is zo in de auto geplaatst. Natuurlijk wilt u met uw huurauto niet de weg kwijtraken. Daarom kunt u als optie kiezen voor een goed navigatiesysteem. Laat u zich rustig voorlichten door onze baliemedewerkers. Zij kunnen u helpen bij de keuze voor een all-risk verzekering en beantwoorden uw vragen over de bijbehorende borg.Een auto huren in Trento kan ook al thuis geregeld worden. U belt gewoon even ons reserveringsnummer, of regelt de goedkope autoverhuur via deze website. Steeds geniet u van de voordelen van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, ook wanneer u de autoverhuur in Trento laat regelen op uw favoriete reisbureau.

Bekijk meer Bekijk minder
Genieten van natuur en cultuur

Genieten van natuur en cultuur

Onze voordelige autoverhuur in Noord-Italië biedt u optimale vrijheid. Zo kunt u met uw huurauto ontspannen de fantastische natuur intrekken. Parkeer ergens in de bergen en kies een wandelroute in deze ongereptheid. De regio is maar liefst 13.000 kilometer gemarkeerde wandelroute rijk!Ook een bezoek aan één van de indrukwekkende steden is voldoende reden om in Trento een auto te huren. Kies bijvoorbeeld Bolzano. Dit is de hoofdstad van de regio. Bezichtig hier de Dom en de drie kastelen van de stad. Ook het Zuid-Tiroler Archeologiemuseum is wereldberoemd, omdat hier de ijsmummie Ötzi kan worden bekeken. Na deze vleug cultuur komt u heerlijk tot rust in de uiterst gezellige binnenstad!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties