Südtirol

Auto huren Südtirol – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In het prachtige noorden van Italië een auto huren bij SIXT autoverhuur, doet u bij autoverhuur Suedtirol. U vindt deze locatie voor goedkope autoverhuur midden in de stad Trento.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop huren met alle opties

Natuurlijk staan wij bij autoverhuur Suedtirol voor u klaar met een ruim aanbod aan auto's. Onze ervaren medewerkers begeleiden u snel door de verschillende keuzes heen, zodat u direct op weg kunt.Bent u met meerdere reisgenoten, dan kunt u eenvoudig een extra bestuurder aanmelden. Bij een auto huren in Suedtirol wordt natuurlijk ook aan kleine kinderen gedacht. Een kinderzitje wordt moeiteloos ondergebracht in de huurovereenkomst. Ook kunt u kiezen voor een handig navigatiesysteem. De keuze voor een all-risk verzekering en bijbehorende borg worden u goed uitgelegd. Natuurlijk maken onze medewerkers voor u ook altijd de handige prijsvergelijking voor goedkope huurauto's.Heeft u thuis al besloten om een auto te huren in Suedtirol, dan zijn uw wensen al bekend. Zowel telefonisch als via e-mail is een boeking snel gemaakt. Ook nu kunt u hierbij alle extra opties aangeven. Het ophalen van uw huurauto is hierna nog slechts een formaliteit.Autoverhuur Suedtirol is gevestigd op P.zza Leonardo da Vinci 3, op loopafstand van het centraal station van Trento.

Bekijk meer Bekijk minder
Beleef Trento en omgeving

Beleef Trento en omgeving

Trento is de hoofdstad van de regio. Het is een heerlijke stad om te bezoeken. Een auto huren vergemakkelijkt u om de stad te verkennen, maar ook om de prachtige omgeving te bezoeken. Genieten van de prachtige bergketens in de omgeving en een ritje naar het Gardameer, behoren tot de leuke mogelijkheden. Natuurlijk heeft de stad Trento veel cultuur te bieden. Bovendien beschikt de stad over een universiteit die goed aangeschreven staat. Bezoekt u de binnenstad, dan hoort daar zeker een bezoek aan het Piazza Duomo bij. Hier wandelt u naar de kathedraal van Sint Vigilius en zoekt u verkoeling bij de fontein van Neptunus. Bovendien treft u op dit plein gebouwen aan met schitterende fresco's.Een auto huren in Suedtirol levert u een onvergetelijke vakantie op!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties