Autoverhuur
Sciacca
Inklappen
ItaliŽ // Sciacca
Gegevens wijzigen

Auto huren Sciacca – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • SiciliŽ Sciacca/Verdura Resort
  S.S. 115, Km 131
  92019 Sciacca

  Ma. - Zo.08:00 - 20:00
  Feestdag08:00 - 20:00
  Op deze locatie huren

 • SiciliŽ Sciacca/Verdura Resort

  Sixt Autoverhuur
  S.S. 115, Km 131
  92019 Sciacca

  Ma. - Zo.08:00 - 20:00
  Feestdag08:00 - 20:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Comfortabel cruisen op SiciliŽ met autoverhuur Sciacca

In lang vervlogen tijden gingen Romeinen, Grieken en Arabieren u voor en ook u kunt nu met uw auto van Sixt autoverhuur Sciacca SiciliŽ verkennen. Met paarden en te voet werd dit prachtige landschap bereisd, maar u kunt nu vanuit de comfort van een luxe auto Sciacca en omgeving ontdekken. Onze medewerkers verwelkomen u dan ook graag bij een van onze servicepunten op zonnig SiciliŽ.

Auto huren Sciacca, stijlvolle service

Scaccia ligt op het zuid Italiaanse eiland SiciliŽ, zo ongeveer 67 kilometer van het vliegveld bij Catania (LICC) en 75 kilometer van vliegveld Palermo (LICJ). Naast de vliegvelden bevinden zich op SiciliŽ nog 2 sixtservicepunten in Catania en Palermo zelf. Verder is SiciliŽ per boot bereikbaar vanaf het vaste land van ItaliŽ. Een treinverbinding naar Sciacca is er niet, wel zijn er bussen die naar Sciacca gaan. Een stijlvolle huurauto is dus ideaal om het eiland verder te verkennen. U kunt diverse modellen reserveren en 24 uur per dag ophalen. Op de website, met onze handige app of via het reisbureau gaat een auto huren simpel en snel. U ontvangt een huurovereenkomst waarin alles duidelijk op een rijtje staat. Een extra bestuurder of andere faciliteiten zijn eenvoudig bij te boeken. Reserveer bij onze autoverhuur en ontdek verrassend veel service voor een lage prijs. Want met onze standaard prijsvergelijking voor goedkope huurauto's bij een auto huren, bent u altijd het beste uit. Goedkope autoverhuur is bij ons dan ook met de beste service.

Auto huren Sciacca: ontdekken, ervaren en genieten

Sciacca is niet van het massatoerisme en ideaal voor degene die wil genieten van het echte Siciliaanse leven. Excentriek is kasteel Castello Incantato (het betoverde kasteel) en puur genieten zijn de thermen baden bij Sciacca. Daarnaast kunt u vanuit Scaccia veel avontuurlijke dagtochtjes maken. Ga bijvoorbeeld naar een van de vulkanen op het eiland of op een smaakvolle ontdekkingstocht over de markt van Catania. Ontdek zo de voordelen van onze service, ervaar het comfort van onze auto's en geniet van SiciliŽ!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice