Modena

Auto huren Modena – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Onze autoverhuur in Modena biedt u de mogelijkheid om deze bruisende universiteitsstad te verkennen. Zowel de kathedraal van Modena als de Civica toren en de Piazza Grande staan op de Unesco Werelderfgoedlijst. Modena is centraal gelegen in Emilia Romagna, dichtbij enkele mooie steden zoals Bologna, Parma en de schitterende en authentieke Reggio Emilia. Auto liefhebbers mogen het Ferrari museum in Maranello niet missen op slechts 18 kilometer van Modena. De voormalige woning van Enzo Ferrari is Modena is ook open voor bezoekers. Ongeacht of u voor privé of zakelijk gebruik in Modena verblijft, u kunt een geschikte auto huren in ons gevarieerde aanbod in uiteenlopende prijsklassen. Wij hebben verschillende categorieën huurauto's beschikbaar, van compacte praktische auto's tot aan luxe directieauto's en comfortabele gezinsauto's.

ALLE SIXT LOCATIES

Eersteklas service

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Onze moderne auto's voldoen aan hoge veiligheidseisen en zijn technisch perfect in orde. Ze zijn nooit ouder dan zes maanden. Zo kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen wanneer u bij ons een auto huurt. Onze ervaren medewerkers in binnen- en buitenland staan voor u klaar en adviseren u graag over de mogelijkheden. Om een auto te huren in Modena kunt u van tevoren telefonisch, via de speciale smartphone app, bij uw reisbureau of via onze website www.sixt.nl reserveren. Bij aankomst in Modena staat uw huurauto dan al klaar bij onze vestiging aan de Via Vignolese. Bij vertrek krijgt u alle benodigde documenten mee evenals een duidelijk huurovereenkomst. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan!

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur

Goedkope autoverhuur

Bij prijsvergelijking voor goedkope prijzen zult u zien dat onze autoverhuur uiterst concurrerende tarieven biedt. Wij staan voor hoge kwaliteit voor een lage prijs. Een auto huren bij ons verzekert u van een onbezorgde tijd en goede service. Onze service stopt niet op het moment dat u wegrijdt vanuit de autoverhuur in Modena. Wij zijn tijdens de gehele huurperiode beschikbaar als u iets nodig heeft. Zo kunt u met een gerust hart de weg op om Modena te ontdekken.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties