Autoverhuur
Mesagne
Inklappen
ItaliŽ // Mesagne
Gegevens wijzigen

Auto huren Mesagne – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Brindisi Luchthaven
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Brindisi Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Contrada Baroncino
  72100 Brindisi

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een auto huren in Mesagne

Bij autoverhuur Sixt in Mesagne bent u verzekerd van een betrouwbare en goede huurauto. Wij nemen nooit auto's in ons aanbod die ouder zijn dan een halfjaar en dat voorkomt onnodige problemen. Bij prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zult u er ook achter komen dat wij een goedkope autoverhuur zijn. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn die van Brindisi en Grottaglie. U kunt op verschillende manieren een auto huren, via internet, e-mail of telefoon. Natuurlijk zijn we ook boekbaar via het reisbureau of zelfs via onze mobiele app. Wij zorgen voor scherpe prijzen en tegelijkertijd kwaliteit. Service is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat.

Onze autoverhuur in Mesagne

Middenin het centrum van de stad vindt u onze vestiging. Een auto huren in Mesagne is dus ideaal wanneer u ontspannen de stad in wilt. U kunt vanuit het centrum allerlei dingen gaan ontdekken. De Via Appia, de bekende Romeinse weg, is een weg die u op deze manier echt kunt beleven. In het centrum van Mesagne zit ook het Archeologisch Museum, een plaats waar dingen uit allerlei vroege eeuwen te bewonderen zijn. Een navigatiesysteem is een optie. Betalen kan op diverse manieren, zo kunt u ter plaatse betalen, maar ook via internet. U kunt uw rekening altijd online inzien.

Tijd besparen door te reizen per auto

Wanneer u gebruik maakt van onze autoverhuur in Mesagne, kunt u tijdens uw hele reis tijd besparen. U bent niet alleen totaal niet afhankelijk van de tijden van het openbaar vervoer, maar u kunt ook iedere vrije minuut benutten, doordat u uw eigen tijd nu helemaal kunt inplannen. Ook kunt u overal stoppen waar u maar wilt en zo alles van de omgeving zien. Niet alleen bij vakanties is het handig om een auto te huren, maar ook bij zakenreizen is het een ideale reismethode. Zo zijn immers alle locaties bereikbaar en hoeft u niet per taxi naar de plaats van bestemming te reizen. Haal alles uit uw tijd in Mesagne en huur een comfortabele auto bij onze plaatselijke autoverhuur!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice